reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Inga na szczescie lubi spiworek. Spi w nim cala noc. Ona z kolei nie lubi byc przykrywana i strasznie sie denerwuje przy probach przykrywania i przy okazji sie rozbudza.

Teraz lasaka spi. Jak sie obudzi zjemy obiadek i idziemy na spacer. Mam nadzieje, ze sie troche ocieplilo...

reklama
Hej hej

Kurier nie dojechał.Dopiero dziś będzie.Paliło się w kanale La Manch czy jak to się pisze i dopiero dzis będzie.
A ja mam laptopka męża a i wypakowałam komputer.
Będe z Wami do środy bo kompa jednak nie wysyłam.
Już i tak mam 70kg do wysłania :baffled:

witam

wpadłam powiedzieć, że żyje
przepraszam, ale nie popisze z wami, tyle mam roboty że ho ho
myślałam że w miniony weekend się popakuje i posprzatam jak tatus gdzies moze wyjdzie z małym, ale gdzie tam, bo po co
wiec jestem zdana sama na siebie i jakos musze sie powoli pakowac i meczyc z malym, ktory albo gdzies wchodzi gdzie nie powinien, albo wyjmuje to co j przed chwila wlozylam :sorry2:
jeszcze łóżeczko i materac trzeba mu kupić do PL

annineczka 70kg? :szok: to ty chyba całe wyposazenie mieszkania wysylasz :-D:-D
daj namiary na jakiegos taniego kuriera, to ja sobie pampersy wysle :laugh2::laugh2:

dzień doberek

Mirka nie słyszałam o wypozyczalni
Wisienko Anineczko współczuję pakowania jak daleko jesteście?
Bira Anulka co do spiworka to mamy ten co pokazałam wczesniej po Michale czerwony jest super bo przynajmniej nie martwię się o odkrywanie nocne:tak:

Wczoraj wrócilismy po 19 było super film goraco polecam bo jest fajny moze nie jakis "mądry" ale fajnie można sie rozerwać i posłuchać kawał niezłej muzyki:tak:
Potem bylismy w Barbadosie na obiado-kolacji potem "chłopcy" popili piwko a panie prowadziły samochody więc było latte:-D
No a potem przedostatnia nocka z mezem :laugh2:i już nic więcej :laugh2:

Teraz dzieciaki prawie obrobione ostatnie pakowanko i rano o 7 wyjazd na lotnisko tak mi teraz szkoda bo jakoś tym razem fajnie było i nie kłócilismy się nawet:tak:Już tęsknię:-(
Lilka jak Gabryś?
Sabinko gdzie jesteś?:-(
Karina jak Szymuś po chorobie?

Lecę babeczki bo muszę trochę z męzusiem jeszcze pogadać.Jutro juz bedę na łączach:tak::-)

DObry wieczor...

Beata, to widze, ze dzialo sie dzialo wczoraj:-D no i naciesz sie mezem... milej nocki:-):-D:-D kiedy teraz przylatuje??

Anineczko... 70kg... no to sporo... ale ja jak lecilam na wakacje 2tygodniowe z wyzywieniem - 2 lata temu to mielismyz mezusiem ponad 50 kg bagazu...:-D:-D (teraz juz mam nadzije pakowac sie madrzej, czytaj lzej:laugh2::laugh2::laugh2:)... no i super, ze jestes z nami jeszcze:tak::tak:
Jak tam bedzie z netem? Od kiedy bedziesz na BB???

Wisienko, kiedy lecisz?? Moze Danny, ne chcial Cie opuszczac na krok i dlatego nie wybral sie sam z Davidkiem, powodzonka w pakowaniu:tak::tak:

Bira, kiedy sciagacie do POlski, bo 25go lecicie, prawda? Skad macie samolot?

Elbra... 20 km na zakupy to nie tak strasznie... no i pamietaj Kochana o allegro:tak::tak::tak: ja ostatnio kupilam czajnik turystyczny, ksiazki takie luzne-babski:-p, przewodnik po Majorce, ladowarke samochodowa, ochraniacz dlugasny - na balustrade przy antresoli na schodach... poluje na markowy kombinezon... i zawsze jestem z takich zakupow zadowolona, mzeus tez, bo nie musi lazic ze mna po sklepach:laugh2::laugh2::laugh2:

U nas pogoda byla do bani, caly dzien w domku, poza wyjazdem do zusu i urzedu skarbowego po zaswiadczenia o prowadzeniu dzilalnosci i niezaleganiu... wieczorkiem poszlam na solarium, coby troszke skore przyrumienic przed plaza...:-p
Teraz Oskarus spatunia, mezus na dole oglada Majewskiego, a ja juz wykapana i zaraz chyba ide do lozka:-p;-)

Mirka, zapomnialam napisac o fotelikach, sorki...
Jak szukalam auta, zeby wypozyczyc na Majorce to wszedzie jest opcja fotelika, i srednio kosztuje 2,5-3,5 euro/dobe.
Nie wiem jak w miejscu, gdzie chcialabys wypozyczyc...
No i jeszcze jedno - czesto (moze zawsze) przewoznicy przewoza foteliki dzieciece w samolocie bez dodatkowych oplat (kobieta z air berlin poinformowala mnie, ze moge wziac fotelik). Tyle, ze nam na 10 dni (25 euro= 85zl) nie oplaca sie z nim taskac, noi boje sie by gdzies go nie uszkodzili.

anulka no w sumie to tak, jeszcze trzeba było odwiedzić jego rodzinke i się pożegnać z nią, więc w sumie nawet nie było kiedy

Beata
małego rzeczy na jesień/zimę już leżą przygotowane do pakowania, jeszcze muszę te letnie mu poprać i pare spakować i będzie gotowe
gorzej ze mną :sorry2: sama nie wiem co mam zabrać - jakoś w tych 15 kg trzeba się zmieścić

w ogóle Danny już kupił bilety na listopad, aby przylecieć na synka urodziny, także jeszcze robie inną, osobną kupke ubrań które wtedy zabierze ze sobą :-):-)

reklama
hallo kochane melduje sie ze zyje!!
troche poczytalam co u was i stwierdzilam ze strasznie tesknie za codziennymi pogaduchami :zawstydzona/y:
kochane popisze jutro bo mam wolne a juz M mnie do lozka goni bo nie dawno z pracy wrocilam i siedze przy kompie a maly tez nam daje popalic w nocy bo zeby mu ida:baffled: takze buziolki i papapapapapapa!!!!

Do góry