Beata34
Fanka BB :)
Elbra a niech mu nie przechodzi nie ma to jak mama
Sabinko ja miałam nalesniczki z twarogiem(nie wiejskim
)w piąt4ek ale tez były ok
Lilka no własnie pod wentylator nie mogę dlatego myślałam o tej kondensacyjnej coby para się sama zbierała w zbiorniku
Karinko masakra co za sen ale to odzwierciedlenie naszych myśli a może podświadomie chcecie juz drugiego babla
Lilka ja tez czasami mam takie koszmary ze Michał ma białaczkę
chyba mi odbija
Kupiłam spiwór tylko cyknę za dnia bo u nas przez ta zajebista pogodę jest ciemno jak w .....
:-)ale nie wiem na jaki wątek
Ide się dalej byczyć czytaj opie....ć ja to mam dzisiaj

Sabinko ja miałam nalesniczki z twarogiem(nie wiejskim
)w piąt4ek ale tez były okLilka no własnie pod wentylator nie mogę dlatego myślałam o tej kondensacyjnej coby para się sama zbierała w zbiorniku
Karinko masakra co za sen ale to odzwierciedlenie naszych myśli a może podświadomie chcecie juz drugiego babla
Lilka ja tez czasami mam takie koszmary ze Michał ma białaczkę
chyba mi odbija
Kupiłam spiwór tylko cyknę za dnia bo u nas przez ta zajebista pogodę jest ciemno jak w .....
:-)ale nie wiem na jaki wątek
Ide się dalej byczyć czytaj opie....ć ja to mam dzisiaj
Jeszcze dzisiaj zaliczyliśmy drugie poprawiny, spacer w lesie obiad ze szwagrem i szwagierką i zakupy. Zamówiliśmy sobie sesję foto na roczek Ingi:-) Ale to raczej prezent dla nas;-):-) Dla małej też już wymyśliliśmy co chcemy, żeby miała:-):-) a poza tym... droga do Polski masakra. Jechaliśmy 14 godzin.. Dłużej jechałam po Pl gdzie miałam do pokonania 380 km niż przez niemcy i Holandię, wszystko rozkopane, autostrada jechaliśmy 60 na godzinę, bo jest calutka rozkopana a jeszcze musieliśmy za to zapłacić
Pod Zduńską zatrzymała nas policja, bo mieliśmy spaloną żarówkę... jakbym kur..a szła przed samochode i wiedziała, że żarówka się spaliła
, piusze tylko co się u nas działo
, a więc normalnie porażka na maksa pogoda do d*** że nawet nie mozna wyjść na spacer
, ja wczoraj cały dzień w pracy :-(a na koniec jeszcze impreza integracyjna dla pracowników
;-), ale nie zostałam