reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Sabinko a nie możesz wymienić butków?
Anulka no ja na takie wyczyny jak Oskar będę jeszcze musiała pofczekać ale jakie dziwne w ciagu paru chwil a dziecko zaczyna coś nowego robić

Jestesmy całe w burakach z Olą bo skrobałyśmy idziemy do mycia:-D
A i jeszcze prezypomniało mi się rano Michał ubiera się a ja do niego ubieraj szybciej majtki a on wpatrzony w swojego pisiaka mówi chciałbym miec takiego pisiaka jak tatuś ręce mi opadają bo to już niejeden tekst z pisiakiem w roli głównej.Czego ta Ola się od niego będzie uczyła:-D

reklama
a tak w ogole, to wczoraj zepsul nam sie internet... mezus naprawial i naprawial... i dopiero teraz dziala...

Oskar spi, zaraz juz pewnie wstanie, maz w firmie... mamy maly wir... wszystko ogarnac przed wyjazdem, firme, dom, platnosci, pakowanie... i jeszcze wiadomo zakupy na wyjazd...:-p:-p

juz walizki znioslam na dol... stoja w salonie:-D:-D
w piatek ide na bikini do kosmetyczki, i jeszcze 2 razy chce pojsc na solarium coby troszke sie musnac opalenizna;-);-)

no ale najgorzej z jazda... teoretycznie na lotnisku mamy byc o 3.30, bo o 5.30 wylot. Ale jak dzownilam na lotnisko to kobieta rezerwujac nam miejsca powiedzila ze styknie jak bedziemy o 4.30, bo wszystko juz mamy - bilety, rezerwacje, takze tylko odprawa... hmmmm, no a wedlu nawigacji jest 290km, jazda na lotnisko ma trwac 3 godzinki... i nie wiem czy Oskara kapac, klasc spac, a potem ubierac we snie i do auta... czy przetrzymac go zeby zasnal w trasie... no i nie wiem o ktorej wyjchac... :baffled::baffled::baffled::baffled:

A co do wyczynow do faktycznie, jak patrze jaka ciekawosc swiata ma w sobie dziecko i jak bardzo chce probowac, cwiczyc i jest dumne jak zrobi cos nowego ...to jestem naprawde zachwycona macierzynstwem...

Oskar teraz puszcza sie w kojcu i ptrzy ile ustoi, po czym lapie sie szybko jak ma juz upasc...a i uczy sie odwraca w kojcu jak stoi , przeklada raczki i raz stoi tyle raz przodem:-D:-D:-D

Anulka jak Kapik wstanie to jade robić foty;-) zoabczymy co tam jest;-)
Elbra u nas taka sama pogoda jak u Ciebie masakra juz 3 tydzień!!! dlatego jak wczoraj wyszłam to wróciłam po prawie 4 godzinach!:-)
Beatko ale się uśmiałam!!!!!!Michaś jest prze kochany;-) hihihi a co do butów to nie będę wymieniała jednak może mu podrosną;-) a juz zaliczył dziś w nich pierwszy spacerek;-) siedział na wózku hehe a przynajmniej cieplutkie skarpetki moge mu ubrac do nich:-)

a mnie dziś na krupnik naszło;-) a ze kapik tez uwielbia więc gotujemy:-) hehe
ide buźka
a jeszcze co do śpiworków to ostatnio udało mi sie kupić w Realu zarąbisty śpiworek za 25 zeta;-) wiec sie ciesze:-) a mojemu kapikowi ostatnio sie odmieniło i bardzo żadko się odkopie:-) wiec się okazać moze zupełnie niepotrzebny:-)

No i porobiłam zdjęcia ale program do pakowania mi się nie otwiera:wściekła/y:bede próbowała
Anulka ja bym wykąpała i ubrała tak jak do wyjscia zaśnie a potem na lotnisko .i tak przez podróz wszystko Oskarowi sie poprzestawia a przynajmniej dziecko bedzie czyste
Kurde az mi sie rece zatrzęsły bo właśnie dzwonili w sprawie pracy jestem na czwartek na 9,30 umówiona musze tylko kogoś do Oli załatwić:baffled:

Sabinko, no to najwazniejsze ze buciki juz ochrzczone:-D
mam nadzije, ze nie jedziesz specjalanie zeby robic fotki... co...?????

Beatko, chyba masz racje, wykapiemy, ubierzemy jak na podroz, a potem tylko kurteczka i czapeczka i do auta...

Trzymam kciuki za prace, to ta na pol etatu?? :blink:

reklama
Do góry