reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Beata ja nigdy w ciazy,zadnej,nie mialam takiego parcia wieczorami na jedzenie :szok:
wiec skoro ty mialas to mzoe tak jest na chlopcow :-D w takim razie jak tydzien to w weekend sie rozdwoimy hahaaa:-D

a dziewczynki obie z poslizgiem,obie urodzily sie w 41tc. :tak:
ale myslalam ze Gabrys wykluje sie szybciej,bo tygodnie ciazy licza sie u niego od zaplodnienia,wiec nie ma tych +- 2 tygodni
no ale jak widac jemu dobrze w brzusiu:sorry2:

wcinam owocowa :blink::-p

Sabinko kompot zrobie jutro,bo dopiero dzis jabluszka do mnie dotarly :-)

Wisienka to ty za meisiac do pl zjezdzasz?? czy juz jestes? matko jaka ja zakrecona jestem :sorry2:

reklama
Lilus no kurde już byłam pewna że rodzisz hehe:-) jak cały dzień się nie odzywałaś:-)
ładnie się kochana objadasz:-)
Beatko ja jak mam napisać CV to mnie skręca:-) dlatego nie cierpie zmieniać pracy:-) napisałaś juz????????:-)
Wisienka eloooo:-) co tam u was:-)?? ucałuj Davidka:-)
Karinka od czwartku ładna pogoda wiec ruch sie zrobi;-)

ogladam M jak miłosć:-)

Sabinko dobrze ze malo przytylam w ciazy to nie mam teraz stresa ze wcinam wieczorami:-)

ok spadam na Nianiu na pomoc na tvn style

dobranoc

Sabinko napisałam:tak:W sumie to moje pierwsze bo zawsze przechodziło się z pracy do pracy tak "po znajomosciach" no ale jutro przeciez nie będę się usmiechała tylko musze mieć coś ze sobą:-)
Lilka no to magazynuj siły za pomoca tego jedzonka:tak:A ta kolezanka moze jeszcze zostać u Was a własciwie na jak długo przyjechała?

Liluś i dobrze wcinaj pyszności:-) Gabrielek jak widac lubi i nie chce wyjsć:-)
Beatko koleżanka Lilki już pojechała...chyba;-) heheh jak dobrze pamietam;-) no tylko nam daj znać jak tam po rozmowie..:-) ale na pewno wszystko dobrze;-)

buziak
ja też wyłaczam kompa...

Anulka mail poszedł;-)

Wisienko witaj w Polsce:-p:-):-) jak minal lot, jak Davidek?
Jestescie u Twoich rodzicow??

Expresem lecisz do Dannego, za niecaly miesiac... super:-):-)

Lilus, wcinaj i zbieraj sily na porodowke;-):-)

reklama
Mirka dobrej nocki;-)

ANULKA ma nie być załaczników:-) masz linka do picassy gdzie wrzuciłam foty:-)

teraz już naprawde ide spac:-)

buziak dla wszystkich i kolorowych snów:-)

Do góry