reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
heheh Mirka to się uśmiałam,bo mam dobrą wyobraźnie.Niki ma mistrza.
A co u Nas,u Mnie to napisze coś wieczorkiem,bo teraz SZEF Dorian wzywa,więc rozkaz trzeba wykonać bo inaczej wrzask będzie!!!
Całuję.

hejo

ja dzisiaj z dziewczynkami wstalam po 12 :-):-):-):-)
ale mam spiocha nadal :shocked2: hmm

Lilka zaczęło sie coś chyba dzisiaj masz wizytę planowana prawda?

Beata czuje sie mega do d..y,strasznie slaba,podbrzusze mnie boli z krzyzem co jakis czas...
a co do wizyty to miala byc dzisiaj,ale sie glupkom w spzitalu cos rablo i mam na poniedzialek :dry:
mam nadzieje,ze juz na te wizyte nie bede musiala jechac bo urodze

Mirka synek zdolniacha :-D:-D na neizly pomysl wpadl by matke w noge ugryzc :-D

Women kobito witaj :-):-):-)

Anulka to na dobra kobitke wpadlas na NK:tak:
ja ostatnio dostaje wiadomosci od ludzi ciekawych jak sie zyje w N.
chca wiedziec doslownie wszystko,a najlepiej ile moj zarabia,ile rachunki wynosza itd.
mam wqrwa niezlego na takich ludzi i nie odpisuje,ino po resztkach dobroci podaje linka na forum Norwegi dla Poloni
wkurza mnie ,ze jakies łośki idą po najnizszej lini oporu i szukaja gotowizny,my kompletnie nic nie wiedzielismy o tutejszych realiach i nikomu dupska nie zatruwalismy
a najczesciej pisza do mnie mlode chlopaki,jakby mieli co do stracenia :baffled:
jestem okropna wiem,ale mam dosc tych wiadomosci i nawet czasami zastanawiam sie by zlikwidowac konto na NK

Beatko, tak czytam, ze Ola chorutka... biedna...:-( zycze zdrowka:tak::tak:

Women, juz tyle razy myslalam co tam u Was, czy wsio ok, ze sie nie odzywasz... pisz Kochana jak tam???

Mirka, gratuluje 7 zebow, Oskar tez ma 7:tak::tak::tak::tak:

Lilus... no wiesz, zalezy kto o co pyta... moze inaczej dziala wyjazd na wakacje z malym dzieckiem i pytania o dostepnosc sloiczkow czy pieluch:-p;-):tak:

Sabinko, u nas nocka tez byla w miare ok:tak::tak:

A tak w ogole, to ja juz po depilacji:-):-) jak kocham jak juz jest po:-p:-D:-D:-D
podcielam wloski, zrobilam jeszcze jakies zakupy - typu biustonosz, skarpetki, kosmetyki...
teraz Oskar spi...
mezus pojechal oddac na czas naszego urlopu naszego kroliczka - do mikro zoo, mamy ugadaney temat:-p:tak:
i jeszcze musimy podjechac do miasta kupic chyba jednak Oskarowi takie buty przejciowe, jak ja to mowie - trzewiki:-D:-p, bo kupila mu dzis takie za kosteczke, ale kozaczki, ale za cieplo bedzie mu w nich na podroz, a jak kupimy przejsciowe to i tam wieczorkiem bedziemozna mu ubierac jak bedzie chcial dreptac:tak::tak:

no i jeszcze jedno, moj synus chyba rosnie, bo juz ciezko by byly dwie drzemki w dzien...
kiedys szedl spac k. 10.30-11, a ptem k.15.30-16tej i spal tak po godzince, poltorej.
A teraz zasypia k.12-13 i mu styka...:sorry2::sorry2::sorry2:

Women no nareszcie odezwałas się:tak:pisz co słychać?
Lilka a ja myślałam że się rozsypałaś:-Da Ty sobie spałas

Dzieciaki pokapane w lekarstwa zaopatrzone po bajce mykaja do łóżek a ja mam nadzieje na spokojny wieczorek:dry:

reklama
Beatko, oby jutro nie bylo juz sladu po przeziebieniu:tak::tak:

Elbra, pislam jaki ma depilator... hmmm, chyba Braun... ale nie wiem, a juz spakowalam ze soba... wiec powiem jak wroce:-p ale moj ma juz minimum 5 lat... wiec te nowe teraz sa z pewnoscia lepsze:tak::tak::tak:

U nas Oskar juz spi:-p oczywiscie dzis byla tylko jedna drzemka:sorry2::sorry2: ach, padam na pysk...
ale walizki juz zamkniete:tak::tak: mezus szyje pasy takie zeby je przepasac na srodku, po dwa na jedna walize:tak::tak: bo gdyby tak im pekla na lotnisku na pol to nie wiem:shocked2::sorry2: wiec pasy takie beda dobre:zawstydzona/y:;-)
ja mam moment dla siebie - relaks:-D
zaraz zmiana maz na gore - na kompa i do spania, a ja zejde i poprztam kuchnie i lazienke, jutro tylko sie posciera kurze i odkurzaczem i mopem przeleci;-)
bo jak wyjezdzam to musze miec blysk w domu - milej sie wraca:-D;-);-)

Do góry