reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Wisienko i jak?
Niech Davidek dużo pije.

Bira to i tak dobrze,że Inga jeszcze nie w Twoim łóżku :-D U mnie już była taka nocka,że spałam z dwójką dzieciaków :szok:
Na szczęście w pore się opamiętałam.
Tylko,że jak śpimy wszyscy razem w jednym pokoju i młody się miągwi to staje na głowie by Antka nie obudził:oo2:
Tak się zastanawiam kiedy mi będzie dane przespac tydzien nocek bez pobudki....chyba jak się ożeni :baffled::rofl2:
Jak odsmoczkowanie? Pisałaś,że masz wrażenie,że za łatwo poszło.?

Asix troche nie kumam.Może dlatego,że mnie nie było,ale jak ukradli Ci komputer?:szok:
Miałaś włamanie do chaty?

reklama
Aniulko a stan uzębienia Oskarka ile sztuk wynosi? Bo szedł jak burza to pewnie już ma całą klawiaturke ?;-)
Niestety koleżanki ale wiem jak cierpicie z tymi nockami i powiem nieskromnie,ze ciesze się,że nie jestem sama :-p:-D:-D:-D

U mnie młodziezy śpi od 20:00.Pewnie Matt obudzi się za godzinke i bedzie jak co wieczór.Robi się troche monotematyczny w tym co robi,mógłby mi jakiegoś suprajsa walnąc i jednak przespac tą nocke.
Gnaty mnie bolą od tego wieczorno-nocnego wstawania do niego:rofl2:

Dzisiaj sam cwiczył trzymanie równowagi,miał nieziemską radośc gdy upadał na dupke:-D No i ze 2 kroczki zrobił,ale nie zaliczam tego do chodzenia,pewnie przez przypadek mu się udało:-D

Anineczka, oczywiście, że w łóżku ze mną lądowała, kiedy miałam akty desperacji. Ale to nic nie dawało a było moim gwoździem do trumny;-) Teraz chętnie by sobie w tym większym i wygodniejszym wyrze spała, ale nie ze mną te numery;-) Zdecydowanie mało komfortowe jest spanie z takim wierciochem płaczącym... Poza tym mąż niedługo będzie a trójka to jednak tłok;-);-)
A przede wszystkim gratuluje pierwszych kroków. Inga chyba jeszcze z pół roku będzie się na koanach ślizgać;-)
O smoczku nie chcę myśleć. Dzisiaj znalazła jeden:baffled: Pod łóżkiem leżał. Ale się dziecko ucieszyło. Pobiegła do psa i zaczeła tego smoczka do pyska wciskać:crazy: no i Birra smoczka zutylizowała;-);-) Mam nadzieję, ze jutro go wysra.

Anulka, współczuję Wam tego spania. Ja bym nie dała rady. Może jak Oskarkowi te ząbki wyjdą to się wyciszy i będzie mógł spać sam... A w ogóle iedy planujesz go odstawić od cycka?

Ło ludzie oby Bira nie miała problemów żołądkowych :-D
Przydałby mi się taki odkurzacz:-D:-D

Mam nielada problem z Mattem,w sumie to moja mama zwróciła mi na to uwage.
Kiedy bawi się na podłodze to siada na kolanach.Chyba wiecie o czym mówie.Tak jakby klęczał tylko pupa siedzi na nogach.Ponoc to prowadzi do koślawych kolan :baffled: A on nie umie innaczej.Wiecznie tak siedzi.Co go poprawie to on a piac wraca do tej pozycji.
A jak Wasze dzieci siedzą na podłodze?

Dzień dobry:-):-)

Anineczka, Inga też tak siedzi. Nigdy nikt m na to uwagi nie zwrócił, także nie wiem co myśleć...

A co u nas... kolejna cudowna, nieprzespana noc:wściekła/y: Od 6 jesteśmy na nogach:baffled: a młoda nie ma zamiaru zlec...
Smoczek nadal siedzi w Birze, także chyba wleję w nią trochę parafiny

hejka..

Anineczka elo:-) no wreszcie!:-)
Asix hej o kurde jak to sie stało ze kompa Ci ukradli:-( buziak dla Maciusia:-) co u niego:-) i współczuję syt. w domku:-(
Wisienka jak Davidek? mam nadzieje że dzis lepiej..ja też myśle ze po jabłuszku to napewno nie:-( buziaczek dla neigo, a w aptece to co kochana każdemu się zdarza:-) i odwrotnie też -sprzedawcom
Beatko kurde już mężuś wraca:-) ale fajnie masz:-)
Anineczko co do chodzenia to Kapik też za jedną rączkę chodzi:-) ale chodzi ładnie trzeba mu przyznać;-) co do siedzenia to siedzi normalnie z rozłożonymi nóżkami... tyle że on usiedzi na tyłku 3 minuty i się mu nudzi:-) ja nie słyszałam o tych krzywych kolanach;-) nie znam się:-)
zdróweczka dla Mattiego :-) i buziak wielki:-)
co do wątku na żyzenia jestem jak najbardziej zaaaaa:-)
Bira, Anineczko, Anulko spoko u mnie też nocki do dupy:-) a własciwie najgorzej jest ok. 1 w nocy bo wtedy to sie ze 2 razy obudzi...wrrr... a tak to w sumie 4-5 razy w nocy! na szczęscie tylko przewracam na boczek i śpi dalej i czsem dam wody do picia :-) ale ja to chyba na śpiącego robie bo nigdy nie pamieam że wstawałam:-) oprócz tej 1 w bo wtedy to ciężko nie zauważyć:-)
Bira o kurde z tym smoczkiem..:-) biedna Birra!:-( i jak tam dzisiaj wyszedł smoczek??

młody idzie spać:-) ja seidzę przy kaweczce...:-)

kurde musze się wybrac do jakiś ciastkarni i zamówić jakiś wypasiony torcik:-)
placki upieke sobie sama a torta to wole zamówić:-)

u nas znów piękna pogoda:-)
więc spacerki długie będą:-)
w niedzielę byliśmy z Kapikiem na takiej sali zabaw dla dzieci...kurde ale młody miał raj...masakra jak szalał basen z piłeczkami itp itd..nie chciał wyjść stamtąd:-) a się okazało że do roczku za free mają maluchy więc już wogóle fajnie:-) hihi
wogóle to mam jazdę z młdoego i w neidziele w kosciele całą mszę sie wszyscy w koło z niego śmiali aż mi głupio było... bo co tylko ktoś śpiewał i grał to on tańczył masakra:-) ale było zabawy:-) a wszyscy zamiast skupiac się na mszy to sie śmiali do niego a on wniebowzięty ze tyle osób go zaczepia ... :-)

to tyle popisałam troche:-) wracam do kaweczki;-)
buziak

Ostatnia edycja:
Dzienboberek :-D

Uwielbiam forum za to,ze jak ponarzekam na młodego to on się później "naprawia" :-D
Dzis jedna pobudka w nocy byla i spał do 7.Teraz znowu śpi.

Elbra jak już mówiłam młody spał ze mną raz,na szczęście nie jest obrażony na swoje łóżeczko...ufff:rofl2:
Gratki za ząbki :-) i oby gorączka była od nich:tak:

Bira no to jak kibicuje psiakowi by wydaliła smoczek jak najszybciej.Ale czy ona połkneła też plastik?Mam nadzieje,że nie w całosci bo bedzie miała problem:baffled:
Ucałuj marudke ;-)

Sabinko no to jest jak narazie Twój głos i mój :sorry2: za nowym wątkiem.
Konkretnie to chodzi mi o coś takiego:
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-we-wrzesniu-2005-f55/dzis-sa-twoje-urodziny-3985/
Ładnie to wygląda,co nie?
Wiesz,ja też często nie pamiętam,że wstawałam,ale czuje to rano :-D:-D:-D
Pocieszam się,że napewno w wieku 2 lat nie będzie się budził...jeszcze tylko rok :nerd:

reklama
Dzień dobry:-)

poczytałam Was wczoraj troszkę ale cos weny nie miałam do pisania oklapłam jakoś z wieczora
Anineczko moja siedzi tylko na dupce
Wisienko jak Davidek?
Sabinko Ola też już śpi a ja kawkę piję czyli powrót do normalności i mam tak jak u Was ze spankiem:-)
Bira to się usmiałam z tym smoczkiem:-D
Elbra już parę dni wczreśniej pisałam o mlekach na receptę.Od tego wszystko się zaczęło zmniejszyli kaloryczność, smak i zamiast 240 Olka wypija też z 80-90 dlatego budziła się niedojedzona.No i tak śmierdzi to mleko gównem ze ja nie wiem jak mozna to pić:baffled:Miała sraczkę między innymi od tego taką że plecy ufajdane na maxa:-D
Teraz oby nie zapeszyć 2 nocka i jest ekstra.Wczoraj pobudka o 5 na mleko a dzisiaj wstała z budzikiem uff
Teraz tylko zeby maż mi ją nie rozdziadowił bo znowu bedzie ten sam problem

Idę do garów

Do góry