reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Kathe Gratulacje Pani magister :-)
Ja wyśle Mateuszka jak tylko wrócimy do taty.
Antek poszedł do przedszkola jak miał 1,5 roku i było bardzo fajnie.Ja może znajde sobie jakąś pracke do południa.Fajnie by było.Ale to jeszcze z kilka miesięcy.

Aniulko hmmm zabawka ok,ale mi się wydaje,że jak dziecko ma 1,5 roku :dry:
No jakoś ciężko mi sobie wyobrazic Mateuszka odpychajacego się nogami :sorry2:

Matt dziś udoskonalał swój chód,robi juz po 6-8 kroczków :-D
No i lubi się bawic turlając piłeczke i wkładając ją do okrągłego otworu :tak:

Elbra Gratki dla chodziaża.Super ;-):-)

Młody śpi od 18:45.Ale już miał jedną pobudke.Oj tydzień był spokojny i znowu sie zaczyna.
A ja dziś wmiękam.Dostałam @ i czuje się jakby walec po mnie przejechał :baffled:

reklama
Indzi padła po 19 a mnie tak plecy bolą jakbym pole przeorała... Zrobiłam juz trochę zakupów na roczek, takich co mi się nie popsują i od poniedziałku zaczynam na powaznie okupywać sklepy;-)

Anulka, też myślę, ze to dobra cena tych fotek. Już się ich doczekać nie mogę;-) Co do prezentów to my już mamy kupioną tą wyrzutnie piłek. Moja mama kupił stolik a teście lego Dupplo. Moja przyjaciółka kupiła jej szlafrok:-) Inni nawet nie wiem. Na tą zebrę, którą ma Dorian też się czaję... może na gwiazdkę;-)

Mirka, widzę, ze leń Cię złapał:-)

Kathe, gratuluję magistra:-) Ja na razie Ingi nigdzie nie wysyłam. Jedziemy do taty, wiec będę z nią w domu.

Anineczka... nie zazdroszcze@ Matt znowu zaczyna ząbkować?

anulka ........ja jeszcze nie wiem co zrobie na roczek tzn tort i pare balonow na pewno ale i tak bedziemy tylko my z mezem i moja tesciowa wiec i moze zrobie kolacje ale nic specialnego
co do prezentu to chce malemu kupic klocki drewniane i jakas smieszna zabawka do kapieli .... widzialam tak dzieciecy prysznic ktory dziecko moze samo uruchamiac .... i to tyle

dzien dobry!!!
poczytalam was troszke:tak: no i popisze troche;-)

anulka tak na wstepie dopoki pamietam to usmialam sie z tych twoich 18 tomow na osiemnastke:-D:-D:-D:-D
a co do ubioru maluszkow to ja ubieram w body z krotkim rekawem i na to pizamka (stopki mamy gole) ai spimy pod kolderka no ale u nas w domku jest troche chlodno, zreszta ubieram malego podobnie do siebie no i jak ja spie w pizamie to on tez:-D:-D:-D

a wlasnie co do fotek to mialam sie ciebie zapytac gdzies ty to znalazla ten foto jacker i jakbys mogla wkleic jakas stronke to byloby super;-)

ja usunęłam bo w sumie nic na tej NK już nie robiłam. Fotek już nie wklejałam odkąd pewna laska (znajoma) wzięła skopiowała sobie zdjęcie Piotrka i wystawiała na swoim profilu i skasowałam konto.:baffled:
Widziałam kiedyś u ciebie chyba wklejony opis do czego służy NK i się z tym zgadzam - dobre to było.
A ludzie chyba kasują dlatego profile bo szał NK już minął:-p

co do NK zrobilam to samo!! no i masz racje chyba szal poprostu minal, a mnie osobiscie to juz poprostu nie kreci:-p:zawstydzona/y::tak:
gratki dla Piotrusia za chodzenie!!
no mam nadzieje, ze Matti tez ie odwazy w koncu na pierwsze samodzielne kroczki:sorry2:

kathe-gratulacje pani magister!! buziolki dla Marysi!!

Dziewczyny co kupujecie na roczek??? bo ja juz nie wiem... chce zrobic ta fotoksiazke, ale to po roczku, coby bylo zdjecie z urodzin:-p no ale chce jakis fajny prezent, coby Oskarowi sprawic frajde... no i nie wiem...
myslalam o takim skoczku - zebrze, FP - ma chyba taka Dorianek,
potem wpadl mi w oko jezdzik, a teraz mysle o autku z LITTLE TIKES - takim wiekszym, co dziecko odpycha sie nozkami...

powiem szczerze ze nie mam pojecia co do prezentu na roczek no a Matii ma podobny samochod tylko bez dachu no i odpycha sie w nim tyle ze do tylu:-D
do przodu jakos nie moze zacyknac:-p

anineczka-Matt widze tez postepy nezle robi - u nas zaczelo sie dopiero chodzenie przy scianie:-)

znajde sobie jakąś pracke do południa.Fajnie by było.Ale to jeszcze z kilka miesięcy.

kurcze dziewczyny nie mam weny co na ten roczek przygotowac a i chcialam ponowic pytanko, czy przygotujecie cos specjalnie dla dzieciaczkow np. oddzielne ciasto cz jakis deserek???

wisienka-zapomnialam napisac-lece zobaczyc fotki :)
jak zdaze bo juz maly na mnie wiesi no i dzisiaj wszyscy w domu jestesmy takze lipa z kompem hehehe!!
buziolki!!

Dzień dobry :-)

Ja tylko tak na chwilkę. Dzisiaj mam urlop od Ingi do 18:-):-) Także sprzątam, trochę się obijam:-) i byłam sobie sama na zakupach:-):-):-):-) Bez stęków, jęków i marudzenia:-):-):-) Bosko:-)

reklama
Do góry