reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia kochane mamuski dla Was i Waszych rodzin no i oczywiscie maluszkow :tak:

beata a nie wiem... ktos cos ci namieszal bo u mnie gicio wsio
jolie kochana nie badz taka skromna ;-) a nad pisaniem zastanow sie, bo wychodzi Ci pisanie suuuuper!
bira hej kobito :-)

reklama
dzień doberek kochane:-)

ja już skończyłam pracę generalnie więc po świętach bedę tu codziennie prawie;-)

chciałam dziś Wam i waszym rodzinon złożyć najserdeczniejsze życzenia Bożonarodzeniowe,

Świeta Bożego Narodzenia niosą za soba radość i nadzieje oraz sprawiają ,ze czas biegnie wolniej...
Niech blask choinki rozświetla droge na caly Nowy Rok 2009 !!!
Kapik mamusia i tatuś:-)
kapik_zyczenia.jpg

Hej
Dzieciaki śpią a ja zamiast sie uczyc siedze na necie.
U nas już tez połowa roboty zrobiona,jutro reszta.
Dzieciaki się plączą pod nogami i utrzymac ich w ryzach ciężko.
Jutro tylko jeszcze po słodycze dla dzieci pod choinke i alkoholik jakiś dla dorosłych skoczymy.

Lilka pokłony dla Ciebie.Mnie by nic nie zwaliło z wyra o 6 :-D:-D
Antek ma podobny projektor do malowania.Super sprawa.Dużo prezentów Twoje dzieciaczki dostaną.Fajnie.

U nas też jakieś będą.Odemnie Antek dostanie oczywiscie samolot no i jakąs kierownice motocyklu na której jest ekranik i tam jest gra w wyścigi,taki symulator..A Matt dostanie pianinko,ktore czyta :dry:
Od dziadków i wujka niewiem co dostaną.

Joile buziak.
Joanna Chmielewska ma fajne kryminały :-)
Ja kupiłam sobie pod choinke "Piąta Aleja" książke i "Seks w Wielkim Mieście" film.Lekkie i przyjemne :-D:-D
No cóź sama sobie prezent zrobiłam :sorry2::-D

Beatko nic nie widzisz a jednak coś piszesz :happy::-D
Nie wiem jak ty potrafisz czarowac tą klawiature :dry::-D

Aniulko mąż nie przyjedzie.Nie opłaca nam się.On nie ma urlopu a i bilety cena kosmos.Odbijemy sobie i chyba kupimy bilety lotnicze do Las Palmas bo znajoma ma tam znajomą,która ma nam załatwic tani pokoik.Zobaczy się.:dry:

Elbra pewnie ciasteczka będą przepyszne.Jej mi się nie chce w to bawic :zawstydzona/y:
Może za rok :dry:
Larvuniu Jolie dobrze mówi.Ciężkie decyzje.Ja tam do teściów nie jade.Nie chce mi się.To jest 1,5 godziny w jedną strone samochodem i normalnie włos mi się na głowie jerzy jak widze sie w samochodzie z jęczącym Mateuszem :baffled:
Pojade do teściów po 2 stycznia na tydzień.

Dobry wieczor;-)

Sabinko, to fjanie ze juz jestes:tak::tak:kiedy przyjezdza brat?

Beatko.. niewidzialna czcionka... hmmmmm, moze jakis zart ktosCi zrobil:-p

Jolie, fajnie tak swieta spedzicwszyscy razem, nocujecie tez u Twoich rodzicow czy wracacie z tesciami? A ta szynka to jak njie tajemnica... to mozesz podac jakis namiar...?

Anineczko, pewnie masz racje, teraz wszyscy na wszystkim chca zarobic - linie lotnicze tez... wiec lepiej potem i na dluzej... i taniej:tak: a prezenty zrobilas super - a bylas grzeczna, Kochana???:-p:rofl2:

Bira... zazdroszcze wycieczki wakacyjnej zarezerwowanej w grudniu... moj mezus na wakacje najchetniej nigdzie by sie nie ruszal... bo to pzeciez tyle kasy i po tych kilku - kilkunastu dniach nic sie nie ma... hmmm, ja twierdze ze sie ma wiele wiecej iz z rzeczy materialnych - bo w koncu zostaja wspomnienia, a to chyba zostaje na zawsze - w odroznieniu od nowego tv, auta czy stolu... i zawsze wakacje rezerwuje sama ukradkiem a potem meza "urabiam" ze polecimy... tak bylo tez w tym roku z majorka... A jesli to nie tajemnica to dokad planujecie w przyszlym roku wypad? Swieta spedzacie u siebie sami? A chodzeniem Inguni sie nie przejmuj, da sobie rade dziewczyna, Oskar czasem smiga, a czasem trzyma sie sciany i boi sie.. takze tez roznie;-)

U nas mezus poszedl na gore na kompa, ja na swoim na dole.. Oskarus spatunia, mezus poprasowal mi jeszcze kilka rzeczy, ja skonczylam juz nawet obrus i bieznik. Jutro juz tylko sprzatanie i ostatnie zakupy - wedliny i jemiola:rofl2: a na 18ta do rodzicow...

Beata, u mnie wsio ok. Ja wszystko widzę:-)

Anulka, jedziemy do Twojej ukochanej Tunezj:-)i. A Indzią się nie przejmuję. Widzę, że ona bardzo boi się puścić, bo kiedy nie zauważy i ją puścimy to pięknie idzie, ale sama z własnej woli nie chce. Święta w tym roku mamy wychodne. Wigilia u teściów (będzie mój brat z dziewczyną, moja mama, babcia i to wsio). Pierwsze święto u mojej mamy (brat chyba będzie się zaręczał;-)) i drugi dzień u teściów... znowu:baffled: W przyszłym roku chcę gdzieś wyjechać, bo męczy mnie to łażenie i siedzenie przy stole.

Bira, to superasnie... Bedziecie zadowoleni!!! Tunezja, mmmmmm:-):-):-):-) tam bralismy slub;-) my bylismy w Sousse:tak: cudna miejscowosc:tak: a kiedy lecicie?
Co do swiat, to fajnie masz mniej pracy niz jakby zwalili sie do Ciebie wszyscy;-)

Z okazji Swiat Bozego Narodzenia
wielu radosnych i glebokich przezyc
wewnetrznego spokoju,wytrwalosci i radosci
oraz blogoslawienstwa bozego
w kazdym dniu nadchodzacego roku
zyczy

Lilka z rodzina

811850uxylcw67j3.gif

Kochane zycze Wam i Waszym rodzinkom, a przede wszystkim naszym mlauszkom by te swieta byly cudnie rodzinne, mile, spokojne, radosne, pelne milosci. By nie zabraklo przy stole nikogo, by pod choinka czekaly prezenty i w ogole...
Wesolych Swiat:tak:

reklama
Do góry