reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

helou:-)

My już po wigili:-) była u nas:-)
Kapik śpi standardowo od 19.30 zmęczył sie dzisiejszym dniem:-) zjadł pstrąga:-) dostał supcio prezenty:-)

m.in. saneczki, ciastoline, pisaki, super komplecik spodnie, kamizelka i koszula z C&A, extra bluzeczkę z H&M, książeczki, i pantofelki:-) oraz wielkie pudło ciastek;-) zjedzą rodzcie mniam mniam:-)

ja dostałam od mezusia super wypasiony mój wymarzony expres do kawy:-) oczywiście od razu wypróbowalismy wszyscy;-) kosmetyki, bluzeczkę i takie tam pierdołki jakieś talerzyki na przystawki itp..juz nie pamietam:-) :-) (a co od teściowej dostałam to wam cykne fote i opisze ale to nie tu;-))
a meżusiowi kupiłąm koszulę oraz Hugo Boss Energise:-) moje ulubione perfumki;-)

no to sie pochwaliłam:-) hehe

a wy co tam dalej świętujecie:-) gdzie wszystkie:-)
ale sie cieszę że już niedługo znó tu bedę codziennie kawkować:-) chociaż z drugiej strony już tak się wciągnęłam w wir pracy że ehhh...no ale niestety trzeba wracać do rzeczywistości:-)

no to uciekam ...:-) i pamietajcie co robisz w wigilie robisz to cały rok:-) hehe mężuś wzywa;-)

reklama
hello
my tez juz "po"
sunek spi, mezulek przed komprem a ja przed lapkiem
bylismy u tesciowej najpierw a pozniej u moich rodzicow. Wrocilismy ok 20.00 teraz leniu****emy ;-)
jutro natomiast jedziemy do tesciow na pol dnia a w 2gi dzien swiat do moich rodzicow.... no bo co bedziemy tak w domu sami siedziec...

maly dostal pelno prezentow..., hustawke, 4 bajki, 3 bluzeczki + kamizelke, 2 body, 2 klocki (jedne drewniane), samochodzik, plecak w ksztalcie misia-superowy, bedenek (zarabiasty pierwszy raz widzialam taki), reniferka pluszowego, misia na saniach i slodycze.
mezulek koszule, skarpety, tishert, lampke nocna. Odemnie dostal prenumerate gazety komputerowej na rok i kupon totolotka (tego za 20zl specjala edycje )
a ja dostalam torebke, kosmetiki (pelno kosmetykow:-p), lampke nocna, skarpety (-uwielbiam takie prezenty :dry:), 200zl i to chyba na tyle.... wiecie co, troche mi i tak smutno, nie chodzi tu to ze wybredna jestem czy cos, ale nie dostalam nawet pierdoly od mezulka.... :-( nie mial kiedy kupic i jak to powiedzial "nie stac mnie bylo" :-( Troche mi smutno bo na fajki ma a mi nawet lizaka nie spakowal.... kurde zadnej inicjatywy. Troche mi smutno z tego powodu...........

Ostatnia edycja:
acha zapomnialam napisac ze dostalam z mezulkiem tez ksiazke kamasutry :-) hehehehe sa swietne pozy ale z kad ja wezme np wielblada :confused::rofl2::rofl2::rofl2:

Elbra nie smuc sie,czasami tak jest..my tez w jedne swieta w pl nic sobie nie kupilismy,Mili tylko ksiazeczke dostala,bo kasy ie bylo,byly inne rzeczy wazniejsze,a wy sie budujecie wiec wiadomo na co pieniadze ida...jeszcze nie jedna gwiazdka przed wami,wiec sobie odbijecie ;-) i to we wlasnym domku:-)

a ja sie pochwale,bo dostalam taki prezent,ze szczena mi opadla:szok:
spodziewalam sie jakiejs bizuteri i ciuszka a dostalam wymarzone perfumy Bugaci i...ORBITREKA!!! jejku jaka jestem szczesliwa,tak o nim marzylam...Kalos przed chwila mi go zlozyl i przejechalam juz 70 m :-p:rofl2::-D
no to teraz mam przyrzad do walki z moja otyloscia,a co najwazniejsze mam na czym rozruszac swoje cialo,bo przez dwie ciaze pod rzad moja kondycja jest tragiczna!!!

no to lece pedalowac:rofl2:

Hej hej
A ja sobie jeszcze raz sprawiłam prezent sama :baffled::-D
Kupiłam 4 książki w tym jedną taką samą dostałam od bratowej :-D
Młodzież tez obdarowana,że aż strach.jak ja to wszystko spakuje do domu :dry:

Wesołych Świąt dziewczyny :tak::tak:

Larvuniu no no książka do kamasutry :-D:-D
Sabinka ciekawe co teściowa dała :dry::-D

Elbra nie smutaj się. ;-)

Lilka no to jednak źle czytasz rachunki męża :-D

Dzień dobry:-)

Chciałabym złożyć Wam wszystkim Wesołych Świat:-)
Nie mogę niestety nic czytać bo nic nie widzę sa tak małe te literki i nie wiem co robić:-(

dzień doberek:-)

Larvunia wow niezłe prezenciki:-) ja kamasurtre i posycje seksualne hehe dostałam na panieński:-)
Liluś no to Karolek przyszalał:-) my w tym roku moim rodzicom kupilisy steper bo to marzenie mojej mamy:-) cieszyła się jak dziecko heheh
Elbra no co Ty zwariowałaś ja bym wszystkie moje prezenty oddała za domek:-) a co do tego że cąły rok nie to wiesz;-) hehe a co do prezentów dla młodego to od nas dostał tylko ciastoline i pisaki;-) reszte od chrzestnych babć i wujka:-) bo ja tez powiedziałam że wszystko ma nabieżąco i nie bede szalała:-)
Anineczka nie ma to jak sama sobie rpezent kupić ja tez sobie kupilam stanik heheh:-) mama mi dała kase i się śmiałam że juz go pod choinke nie wkąłdam;-) a co do prezentu od teściowej zrobie fote wieczorkiem i wstawie w odpowiednie miejsce ZAŁAMKA!

co do prezentów to ja wam powiem ze co roku dawałam mojemu Dawidowi jakiś drobiazg bo nigdy nie miałam jakiejś "lewej " kasy wszystko szło na dom i w tym roku powiedziałam że przyszaleje chociaż raz w życiu:-) bno i mężuś cały szczęślliwy z prezentów:-)

ale u nas extra śnieg sypie:-) idziemmy dziś sanki wypróbować:-)

buziak laseczki:-)

reklama
helo

a czulam ,ze sie rabnelam:-p co do perfum to dostalam Bulgari a nie Bugaci :-D:-D
nie wiem dlaczego ciagle sie myle

Beatko powieksz sobie rozmiar tekstu!!! ale chyba nie doczytasz...:sorry2:

ok lece sniadanie podawac

Do góry