reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

elbra myslisz ze to zeby??
zla ze mnie matka... zostawialm go jak plakal, bo myslalam ze go zaraz wytrzese ze zlosci.... :-( masakra. Wyszlam, policzylam do 20stu, wzielam pare glebszych oddechow i wrocilam do niego dalej tulic i glaskac.... Ale sie darl jak mnie nie bylo.... masakra. Teraz juz sie uspokoil, lezy i misia po glowie bije.... noga :sorry2:
... ide herbatke zrobic...

reklama
Hello babeczki:-)
No jestem słomianą wdową:-)
Bira baw się dobrze;-):tak:chyba masz zamiar poszalec jak wizyte miałas u gina:-D
Elbra Larvuniu u mnie też z zębami od 2 dni mały problem teraz widzę ze dolna dwójka idzie tzn juz jest ale nie całkowicie i stad to marudzenie, kupy i mniejszy apetyt

Idę poszaleć na inne wątki:tak:

wrocilismy wczoraj ........sorry nie mam na nic sily
odgruzowuje mieszkanie :(
kochane wszystkiego naj w nowym roku .........moze jutro cos na pisze
a teraz to tylko mily snow

dzień doberek kochane:-) a włąsciwie dobry wieczór:-)

dzis zabiegany dzień miałam i dopiero teraz usiadłam na tyłku:-) poodpisuje jutro jak Kapik pójdzie na drzemeczke:-)

właśnie szukam sobie jakiś wczasów...i nie mam pojecia gdzie jechać ehhh...

idę spać za chwile chyba..
wiec kolorowych snów:-)

Dzień dobry w ten ostatni dzień roku;-)

Ja na 13 idę do pracy tylko praktycznie pozamykać rok wydruki porobić i takie tam
Dla wyjeżdz ających składam już życzenia wszelkiej pomyślności w Nowym Roku:tak:

bry dzien w tym ostatnim dniu w tym roku :-)

wlasnie babelka polozylam do lozeczka, moze zasnie bo strasznie marudzi mi... od wczoraj tak mam. Moze zeby a moze przeziebienie, nie wiem. Bylam wczoraj zn nim u lekarza i niby "tylko" przeziebienie, ale ja czuje ze sie na tym tylko nie zakonczy. Dostal dwa syropki, cebion w kropelkach, no i inchalacje. Zobaczymy.

molej zabawy tym mamuska co sie beda dzis bawic... my w domciu.
Mezulek w pracy od 10.00 i juz zapowiedzial ze przywiezie go ktos a on bedzie pijany bo ma zamiar juz od 12.00 pic :dry: ...jak co roku. To juz u niego tradycja. Wraca ok 15.00-17.00 pijany i idzie spac. Wstaje wieczorem na szczescie chetny na wyjscie gdzies, ale w tym roku nigdzie nie idziemy. W sumie w tamtym roku tez nigdzie nie bylismy. No ale jeszcze nie jeden rok przed nami i nie jeden bal :-)

W nowej zelandi juz swietuja nowy rok :rofl2:

reklama
Do góry