reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

no prosze jak ja sobie pojechalam do rodzicow to tu w najlepsze pogaduszki... no ladnie a jak bylam to zywej duszy :dry: ;-)

no niedawno wrocilam..., maly spi..., i ja chyba tez zaraz pojde..., zimno cos u mnie dzis w domku co sie dzieje...

heheheheheh...ale macie sny LOL :rofl2:
anulka ale super wymyslilas, moj jakby tak wpadl do domu to chba by mnie zabil ze lecial na zlamanie karku ze niby cos mi sie stalo ;-):-)
sabinka no kochana nie kus losu no... kiedys sie zdziwisz :-p:-D

reklama
Hello
Ja też się melduję:-)
i tez się czaje bo miotam się dzisiaj miedzy sprzątaniem i sklepem.Nic nie ma :no:może jutro wskoczymy do jakiegoś wiekszego centrum:dry:.Zobaczymy jak z pogodą
Elbra o to rzeczywiście prawie nóż masz na gardle my tak w 2005 roku o olkę sie staralismy co prawda 1 miesiąc i nic nie wyszło więc zmieniłam pracę a potem to za pierwszymn dotknieciem zaszłam:-pBaw się dobrze na zlocie i skrobnij jak było:tak:
Sabinko taki piękny podarunek a chcesz go oddawać :-Dnieładnie.Za to moja mi na urodziny kupiła tzw. sweterek damski niby nie taki zły ale nie w moin guście bo ja grubych swetrów nigdy nie nosiłam:rofl2:

Dobra ide dalej soprzątać

reklama
Melduje sie Kochane Moje:tak::tak::tak:\

Sabinko, ale masz sny:tak::-p:-p:-p ja tez miewam takowe... ale nie powiem, ze mmi sie nie podobaja:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p
a co inwentaryzacji, to wspolczuje... jak pracowalam to tez pamietam jak w sylwestra zawsze byly nerwy, licznie, wprowadzanire do komputera... wrrrr... (pracowalam w hurtowni zaopatrujacej piekarnie i cukiernie w surowce)
No i gratki dla Kapika, slodzia kochaniutki:tak::tak::tak:
Oskar tez juz powtarz wsio... dzidzia, niunia, baba, mama, tato, buti - albo bi, mniam, ciuciu, pi (pic), mi-mi (cycus) i duuuzo po swojemu, a rozumie juz chyba sporo, jak sie pyatm co i gdzie to juz wie o co lotto:tak: super tak patrzec jak dzieciaczki nam sie rozwijaja:tak::tak::tak:

Beatko, nie wyskakiwalam z tortu:-D:-D:-D ale sie wsio udalo, mezus byl zaskoczony - a to mi chodzilo no bardzo mi dziekowal za taka niespoodzianke:tak::tak::tak: a sciagnelam go z firmy pod pretekstem, ze w bloku sprawdzaja nam instalacje elektryczna i pan ma jakies pytania o nasza gore ( to co robilismy jak bylam w ciazy) a ja nie wiem... no i przyjechal w ciagu 10 minut:tak::tak::tak:
Beatko, fajnie masz ze masz kilka miejsc na zakupy... u nas sa 2 markety Tesco i Carrefour... i nawet pasazu porzadnego nie ma:sorry2::sorry2:

Elbra, fiu fiu zlot czarownic powiadasz???:-D:-D:-D baw sie dobrze Kochana no i zycze bys jednak nie szla w marcu do tej pracy:-p;-);-);-)

Larvuniu, jak dzis w domku - cieplej???

Mirka, nasz Oskar tez sie potrafi tak wkurzyc ze krzyczy jak szalony.. no i tez probuje zajac go czyms innym...

Dziewczyny mam pytanie, czy u Was - przy centralnym - tez tak dzieci maja ciagle zapachany nosek??? Oskar ciagle ma cos w nosku, nie ma kataru, nie leci mu z noska ale ciagle ciezko oddycha noskiem i widac "kozice":-p:-p psiakm mu woda morska i nie wiem czy to styka czy mam isc do lekarza... ale w sumie to unikam przychodni i tego typu miejsc, tam to dopiero sie dzieje z chorobami :baffled::baffled::baffled:

Buziaki:tak:

Do góry