reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

hej mamuski

Elizka to faktycznie mlodziutka jestes :-) ja to na samą mysl,ze majac 40 lat bede miala odchowane dzieci,jestem strasznie happy :-)
mam tu dwie znajome w wieku tak 45 lat,ktore tez szybko urodzily dzieci i teraz ich dzieci juz same rodziny pozakladaly a rodzice przezywaja druga mlodosc :-)
jedni kupili sobie tu w Norwegii mieszkanko,ona sie uczy na pielegniarke,on pracuje,jezdza sobie na wycieczki,chodza za raczke-no super!! strasznie mi sie ta niezaleznosc ich jak i ta druga mlodosc podoba :-) bo po 40 czlowiek dalej mlody i duzo moze :-)

u mnie tak sobie,dzisiaj mielismy 15 st.,wiec nie bylo zle,ale od jutra juz nie ma byc slonca buuu:-(

reklama
Lilka no własnie o to chodzi;-) tylko zeby młodo babcia nie zostac...:-D hahahaha:-) jak moja córa beddzie miec 18 lat to ja bede miala dopiero 36 :-D

U nas to od kilku dni w nocy juz przepalamy w piecu bo chlodno jest a wiadomo jak to jest jak maluszek w domu:-)

no mi sie urlop skonczyl to w pracy od rana do wieczora przesiaduje...
w pracy byc az tyle nie lubie,ale posiadac fajną kaske po wyplacie to ja juz uwielbiam hahaaa :-)
takze bede wpadac od czasu do czasu niestety
a co u was dziewczyny?? :)

lilka ja juz tez chce wrocic do pracy... ale jeszcze troszke w domku na wychowawczym posiedze:(

Marysia w przedszkolu a ja sie obijam, musze poprasowac i wstawis pranko... ale mam dzis takiego lenia...
smieje sie do meza ze na pewno jeszcze nie rodze bo nic mi sie nie chce. Z Marysia przed porodem wysprzatalam caly dom:)nie wiem skad wzielam na to sile:p
Lilka a gdzie pracujesz???

reklama
Do góry