Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mój Misiek i tak mówi mi, że jak zombi chodzę. 

...no moze tyle ze teraz sa mocnejsze i bolesniejsze.....Czop tez nie odchodzi, ale poprzednio tez odszedl dopiero w szpitalu podczas porodu.....No ale u mnie to "dopiero" 37 tydz......
Ja sie ciagle zastanawiam jak bedzie u mnie
Jesli w okolicach terminu to moja mama bedzie i to bedzie ok....a jesli wczesniej, to przyjedzie niania, nawet w nocy - tylko nie wiem jak Kuba zareaguje jak sie obudzi....
Choc zycze zeby akcja rozwinela sie niebawem :-)
Ledwo chodze, nawet jak siedze to boli, spac przez to nie moglam....Nie wiem czy to ucisk na jakis nerw czy co.....ale wkurza mnie to strasznie 
Od ponad miesiac nic nie przytylam....ale teraz czuje ze to sie zmieni 
bo jak widać nic nie mozna na 100 % przewidzieć. Także uszka do góry bo nikt nie zna dnia ani godzny - wszystko się może zdarzyć ;-).
.
Odpocznij teraz i nabierz sił!!!
choć bolesny
)
. Naprawdę dojrzale podszedł do swojej roli. 29 pażdziernika wziął do przedszkola cukierki i świętowali w grupie urodzenie barta - byl bardzo dumny bo wszyscy mu gratulowali i panie i dzieci. Nawet wywiązała się dyskusja jak to jest z takim maleństwem w domu. Inne dzieci dawały mu rady
. Przyjechal po nas do szpitala i siedział koło stasia w samochodzie. Pierwszej nocy zaśpiewałStasiowi kołysankę którą sam ułozył ... i aż mi się płakać chciało. A teraz jest spokojnie chętnie pomaga, ale nie zrezygnował ze swoich zabaw i nawyków. Staramy się aby sytuacja nie zmieniał sie radykalnie i rytm dnia nie wywrócił się do góry nogami. Narazie się udaje i oby tak dalej. 

KIRIAM - to nie jest niestety bol nerwu kulszowego - z nim zmagam sie przez wieksza czesc ciazy (i poprzednio tez) wiec znam go doskonaleAneta - ten ból od pośladka to nic innego jak ucisk główki na nerw kulszowy (ponieważ zaczął się teraz to pewnie główka się obniżyła i uciska - to dobry znakchoć bolesny
)

Wiec jakos inaczej niz zwykle...Choc kto wie.....tylko czy nerw kulszowy biegnie przez cala noge.....
:-)