reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

A u mnie dosc brzydka pogoda, az nie chce sie z domku wychodzic, wiec sobie leniuchowałam dzisiaj, ale jutro musze do szkoly jechac, ale mi sie nie chce :shocked2:

Ps. Oj, ale mnie naszło przed chwila :) Tak jak nigdy nie lubiałam i bym nie ruszyla, to przed chwila zjadłam ogorka kiszonego, a po chwili prince polo :D Hi hi hi, a teraz mi nie dobrze :p

reklama
Dzisiaj rozbiłam z samego rana wszystkie pierwsze wyniki. Częś będzie dzisiaj , następne w środę. Napiszę, co i jak wyszło. W piątek idę na nasze 2 usg, mam głęboką nadzieję, że zobaczymy naszego maluszka (i że wszystko będzie z Nim ok). Mój mężuś wraca już w środę:-) Bardzo się z maleństwem cieszymy:tak:

Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia

Hej listopadóweczki ja niestey na troche odpadne ... straciam internet bo się przeprowadziłam i jeszcze nie zaczełam załatwiać w nowym miejscu .... pozbierac sie tez jakos do kupy nie moge praca ktora kiedys zajmowała mi nie za wiele czasu teraz pochlania caly dzien spac ide z Maluszkiem i wstaje z maluszkiem....
o mdlosciach i innych niedobrosciach nie wspomne jednak kazda ciaza jest inna wczesniej czulam sie rewelacyjnie biegalam wszytko robilam .... a teraz najwieksza dla nas kleska wcale ale to wcale seksu mi sie nie chce.... najmniejszy czlonek mojej rodziny widocznie nie chce poznac tatusia... okrutne ale prawdziwe zle sie z tym czje..czy wy tez mac ie takie problemy....???:tak::sorry2:

eh, mi to by sie chcialo, ale meza nie ma prawie w ogole, wiec i tak nie moge:no: Lucyann a Ty uwazaj na siebie i sie za bardzo nie przemeczaj. Mam nadzieje,ze szybko zalatwicie neta w nowym miejscu i bedziesz mogla dalej z nami pisac:tak::-) ja tez wykonczona chodze po calym dniu z chlopakami i pracy, ale jakos daje rade, musze,w koncu innego wyjscia nie mam.

Maz dzisiaj pisal, ze snieg mu spadl, dosyc duzo nawet, a u nas slonko jakies 200 km dalej swieci i slicza wiosenna pogoda:tak: dobrze mu tak, moigl zostac w domu:-D

justynapow witaj wśród listopadowych mamuś:-)Gdy będziesz już znała termin to zapraszam do listy mamuś listopadowych:-)

reklama
Czesc dziewczyny..........
troche niesmiało tutaj zaglądam :-p
od poczatku roku staralismy sie o kolejnego maluszka...............wynik testu z poniedziałku w załączniku ;-)
Na usg jestem umowiona na 7 kwietnia.............wiec wtedy mam nadzieje dostane oficjalne potwierdzenie :tak:...........termin wychodzi w okolicach 24 listopada :-)

Do góry