reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

dzieki niki

moj maz sie nade mna zlitowal i polozyl ja spac,,,, nawet spi,,, bylam w szoku bo nie sadzilam ze zasnie po takiej dlugiej drzemce w samochodzie:-) tak czy tak narazie spi,,, pytanie tylko jak dlugo,,, jak jej rutyna jest zaklocona, to potrafi sie obudzic w nocy.....

wynik tego taki ze powinnam wczesniej wracac do domu......

reklama
dzieki niki

moj maz sie nade mna zlitowal i polozyl ja spac,,,, nawet spi,,, bylam w szoku bo nie sadzilam ze zasnie po takiej dlugiej drzemce w samochodzie:-) tak czy tak narazie spi,,, pytanie tylko jak dlugo,,, jak jej rutyna jest zaklocona, to potrafi sie obudzic w nocy.....

wynik tego taki ze powinnam wczesniej wracac do domu......

Maluchy jednak zaskakują:tak: może mała czuje że mamie zbędne emocje zbędne;-) życzę przespanej nocki:-)

agathe82
Twój listopadowy dzidziul według sówaczka jest całe dwa dni starszy od naszego ;-)

tak naprawde date to bede musiala potwierdzic przez usg, bo cos mi tu nie gra..... ale zadomowilam sie juz wsrod listopoweczek, wiec mam nadzieje ze tu zostane;-)

ku mojemu zdziwieniu przespala cala noc i obudzila mnie jakies 15 minut temu:nerd:
dzieci sa nieprzewidywalne:sorry2:

a jesli chodzi o ten suwaczek to co chwila zmieniam, bo wkurza mnie to ze ciagle pokazuje mi blednie. Znalazlam raz taki dobry to mi sie znowu nie podobal:zawstydzona/y: poszukam dzisiaj jeszcze raz czegos ciekawego i mam nadzieje ze znajde cos fajnego i dobrze dzialajacego;-)

hmm... ja tez i nawet nie czuje sie zmeczona, bo zazwyczja o tej porze to mysle juz o drzemce,,,,,, corka tez niedlugo wiec zazwyczaj spimy razem, ale dzisiaj nie bedzie takiej potrzeby:-) chyba ta pogoda dzisiaj dobrze na mnie wplywa, nie wiem czy jest zimno, ale sloneczko ladnie swieci:-D

a dotego wlasnie odczytalismy smsa od naszych znajomych ze rodza i ze mamy wyprowadzic psa, wiec chyba sie zaraz zbierzemy.

To ich drugie dziecko, ale porod to zawsze cos wyjatkowego:tak:

reklama
alarm odwolany,,,, dziecko sie urodzilo, cale zdrowe, a piesek juz wyprowadzony:-)

tylko szkoda mi mamusi, bo znowu stracila bardzo duzo krwi i trafila na stol operacyjny juz po narodzinach ze wzgledu iz musza ja pozszywac wiecej niz zwykle, bo ostatnio tez popekala bardzo gleboko w srodku.:-( Ale w zwiazku z tym ze dziecinka jest zdrowa to szycie nie przeslania jej radosci z twarzy:tak:

tyle ze pewnie znowu bedzie dlugo dochodzic do siebie, ale jak ona to mowi - warto:rolleyes:

Do góry