Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Pozdrawiam w ten pierwszy dzień wiosny!!! 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie meczą okropne mdłosci i pól dnia mogę spacU mnie nawet jako takd rana spać mi się chciało niemiłosiernie i do kibelka biegałam co godzinę;-) Potem mnie złapał dołek, bo ja sobie potrafię wkręta zrobić jak nikt inny i się zaczęłam martwić czy wszystko ok z moim Maleństwem. Ale potem już było lepiej, wieczorny spacerek z mężusiem mimo przykrej pogody a teraz czas się szykować do spania, bo to jest to o czym marzyłam od samego rana
A męczą Was jakieś mdłości, bo mie póki co nic a nic.
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Właśnie wróciliśmy z wizyty od lekarza. Będziemy mieć 1 maluszka. Coprawda zarodka jeszcze nie widać-(), ale najważniejsze , że ciąża przebiega prawidłowo. Maleństwo ma 2 cm. Ale za tydz. jak pójdę po zwolnienie to powiedział, że już powinno być widać maluszka. Wyniki mam dobre, więc nie miał nic do zarzucenia. Cały czas muszę przyjmować 3 raz dziennie duphaston i zmienił mi witaminy.
Ogólnie to postanowiliśmy z mężem prowadzić ciążę tu w Kościerzynie, a nie u mnie w Gdańsku. Teraz jestem już spokojniejsza. Musimy na siebie bardzo uważać i się nie przemęczać...
wtedy wszystko będzie dobrze!
... nie mam za bardzo z kim podzielić się moimi radościami i przypuszczeniami- wszytsko jak w zegarku, brak okresu, temperatura w dniu spodziewanej @ wzrosła powyżej 37, wariujące jajniki - dokuczają baardzo i takie uczucie niepewności, wiem że coś się dzieje .. tylko chyba na testy zbyt wcześniej.. poczekam jeszcze ze dwa dni, to może już oficjalnie dołącze, jeśli oczywiście przyjmiecie " młodszą" koleżanke. Pozdrawiam wszystkie mamy i ich pociechy i życzę dużo ciepła i spokoju na Święta ;-)witaj!!!witam wszystkie Listopadowe Mamusie. Czytałam troszke z ukrycia Wasze rozmowy,z ukrycia, bo u mnie jeszcze nic potwierdzonego, ale jeśli wszystko pójdzie z planem to około 30 listopada będzie baby... nie mam za bardzo z kim podzielić się moimi radościami i przypuszczeniami- wszytsko jak w zegarku, brak okresu, temperatura w dniu spodziewanej @ wzrosła powyżej 37, wariujące jajniki - dokuczają baardzo i takie uczucie niepewności, wiem że coś się dzieje .. tylko chyba na testy zbyt wcześniej.. poczekam jeszcze ze dwa dni, to może już oficjalnie dołącze, jeśli oczywiście przyjmiecie " młodszą" koleżanke. Pozdrawiam wszystkie mamy i ich pociechy i życzę dużo ciepła i spokoju na Święta ;-)