nik_i
Entuzjast(k)a
pogrzeb Maxa juro o 10:00...:-
no:
gratulacje dla nowym mam listopadowych...duzo zdrowka kobietki...i uwazajcie na siebie..

Zielono_mi jesteśmy z Tobą.
Mam nadzieję że Sonke jest już stabilny, i dziękuję że o nas pamiętasz biorąc pod uwagę jak ciężkie chwile przed Tobą. Przytulam Cię i wierzę że zaświeci słonko...
Max
[*]

nie potrafie nic napisac, bo nawet nie jestem w stanie sobie nawet w czesci wyobrazic jak sie teraz czuje cala ich rodzina. Chyba tylko plakac w takiej sytuacji da sie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tak ciezko patrzy sie na zdjecie Maksia na czarno bialo:-( nie potrafie sobie pomiescic w glowie, ze przeciez calkiem niedawno rozmawialysmy sobie razem o naszych dzieciach, a teraz jedengo zabraklo, a takze tego w lonie
).I coś mi się wydaje, że w ten weekend sobie nie odpocznę:-(Niestety, w środę czeka mnie wyjazd na szkolenie więc zakupy i przygotowania. 3 dni w Danii, średnio mi się to podoba, no ale cóż...W maju i czerwcu to samo...Ale w poniedziałek idę do gina z wynikami badań krwi i mam nadzieję zobaczyć moje maleństwo. Już nie mogę się doczekać i mam nadzieję że wszystko jest ok.