reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

Witajcie dziewczynki.
Ja też zaczynam mieć problem z ubraniami. W spodniach jest mi strasznie ciasno. Brzuszek co prawda jeszcze nie duży, ale biodra rozrastają się w zastraszającym tempie. I te masakryczne nudności...ciąża całą gębą:tak:A na dodatek do piątku jestem na szkoleniu w Danii i nikomu tutaj jeszcze nie powiedzaiałam o ciąży ( i póki co nie mam zamiaru mówić:-p) Tylko boją się, że wymioty dopadną mnie w najmniej odpowiednim momencie. ale na całe szczęście dzisiaj było ok. Nawet dobrze zniosłam loty. Zobaczymy jak będzie jutro i w piątek.
Pozdrawiam:-)

reklama
hej dziewczynki:)
rzadko się odzywam, ale czytuje codziennie.
u mnie brzuszek już dosyć pokaźny, spodnie ledwo wchodzą. Mdłości przeszły, nareszcie czuje się świetnie. No i HUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAA skończył się pierwszy trymestr:) Cały czas jestem dobrej myśli:) Badanie mam dopiero 8 maja (usg genetyczne). Póki co do przodu na szczęście tylko 1,5kg ale wyglądam na znacznie więcej.
No i wreszcie wiosna się zaczyna:):):)
W pracy już wiedzą i reakcja zaskująco pozytywna...oby tak do końca zostało:)
pozdrawiaki

mam już jedne ciążowe, mój M jest zachwycony:) ale póki co śmigam w biodrówkach, żeby brzuszka nie uciskały. Pomysl tylko co będzie sie działo za chwile:)

Dzień Dobry:-)
Wczoraj miałam okazję się zważyć. Doznałam szoku, bo przytyłam 3kg:szok:Myślę, że to od leżenia i Duphastonu, bo naprawdę mało jem. Ponieważ mogę już spacerować zrobiłam dziś rundkę po sklepach w ramach walki z nadmiernym przyrostem wagi;-)

Karola ale Ty masz dwa szczęścia w sobie i jesteś w 12 tyg ciąży:-)
Goocia ja myślałam, że przytyję góra 14 kg;-)

reklama
Do góry