reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

reklama
ja oczywiście też zakładam 12- 13 kg ale badania na koleżankach wokól ukazują brutalną prawdę - zazwyczaj kończy się 18-20kg mimo iż laski naprawde o siebie dbały, zero słodyczy, dojadania....Na pocieszkę dodaję: teraz ważą mniej niż przed ciążą:):)

a ja nic jeszcze nie przytyłam:surprised:. za to chyba brzuch mi rosnie bo spodnie sa troche za ciasne.
chciałam dzisiaj wykupic recepte i okazało sie ze jest przeterminowana:baffled:. musze teraz szukac mojej gin zeby wypisała mi drugą. robie sobie zastrzyki clexane.

hmm, co do tycia to ja zaczelam tyc chyba od samego poczatku. brzuszek juz widac i to nawet bardzo ;-) a i spodenki juz sie za ciasne robia.
jednak dalej zagadka dla mnie jest ktory to tydzien :baffled:

witam dziewczyny, co do brzuszkow, to u mnie pojawil sie praktycznie od razu, moj brat ciagle sie smial ze bedziemy miec blizniaki, jestem w 11 tyg a przytylam juz 7kg:wściekła/y:, a urosl mi tylko brzuch i piersi, az sie boje co bedzie pozniej...

Hej Mamuski;-)

Madzik1388 hehe widze, ze nie ejstem sama z tym tyciem ja 10 tydzien i juz 6kg na +. Tylko, ze wszystko u mnie poszlo w cale cialko:baffled: , brzuszek minimalny i zazwyczaj dopiero wieczorkiem :-) Nie moge sie juz doczekac takiego fajnego brzucholka:-D

ja jestem tylko ciekawa jak to bedzie po ciazy... mam nadzieje, ze nie bedzie problemow z utrata tego cialka:-) moja siostra przed ciaza byla taka "przy kosci" a po urodzeniu dziecka zrobila sie sucha jak patyk

reklama
Witam Was serdecznie :)

Do tej pory byłam na Grudnióweczkach ale prawdopodobnie termin wypadnie na 25 listopada a to dokładnie będę wiedziała w Poniedziałek po USG tak więc do Was także chcę dołączyć:):)

Do góry