reklama

Listopad 2008

czesc dziewczyny dzieki za rady i powiem szczerze ze od wakacji bede mieszkac z rodzicami bo on napewno sie nie zmieni i tyle najbardziej boje sie tego ze mi odbierze wiki bo mi tym groził tylko to mnie przeraza a tak juz by mnie nie było.

reklama
Tajchi super, że lot minał bez komplikacji:tak::-)A ten pan, który niósł Ci torbę dobrze na tym wyszedł;-)
Dziwnie, że w Anglii taki mały asortymen jedzonek dziecięcych:baffled:
Izka tak trzymaj:tak:

Witam Was Dziewczyny ;-)

U nas dziś piękna pogoda. Byliśmy dwa razy na spacerku :tak: Jedno mnie martwi, Piotruś ostatnio ma problemy z zasypianiem. Pręży się, wierci i rzuca. Nawet na rękach nie chce zasypiać - a w sumie na rękach jest najgorzej. Najlepiej w wózku, ale też musi mieć nastrój. Nie wiem o co chodzi... :-(

Tajchi, gratuluję dzielnego Synka Podróżnika :tak:

Izka - na Twoim miejscu wyniosłabym się z domu. Nie rozumiem tego faceta i bardzo Ci współczuję sytuacji. :-(:angry:

A co do ubierania, to ja praktycznie od początku na spacerki ubierałam Piotrusia w body, śpioszki i na to tylko kombinezon. Oczywiście na większe mrozy śpiworek, no i nakładki z wózka. Teraz jedna mi odpadła, bo już nie mam gondoli. A na główkę lżejszą czapeczkę i kapturek z kombinezonu. I tak z reguły wyjmowałam Go z wózka jak ze sauny... Teraz kupiłam kurteczkę bez kapturka i zacznę Mu ją już zakładać.

ja też nie ubieram grubo Małego, jak jest fajna pogoda to body, rajtuzy, spodnie, sweterek i kurteczkę no a jak był mróz to ubierałam mu ciepły kombinezon, ale na szczęście mogę już wsadzić te ciężkie rzeczy w głąb szafy i nigdy ich nie wyciągać .... dosłownie ;-)

Witam mamusie
Dlugo nie pisalam, ale ciagle Was podczytuje, weekend mielismy mega marudny, i teraz mala ma taka biala plamke na dziaselku, wiec chyba ida zabki, na szczescie teraz jest cud miod:-)
Ja na sopacerek ubieram mala w taki lzejszy kombinezon, bo ten gruby to juz jest dawno schowany, dzis bylysmy prawie caly dzien na dworze, tak ladnie bylo

Witajcie! Dzisiaj popołudniu zdjęłam gondolę i założyłam spacerówkę, myslałam, że sobie długo pospacerujemy, ale niestety był płacz i musiałam Szymka uspić w domu na rękach, wtedy ubrac i na spacer. Mam nadzieje, że to minie. Też ma taką małą plamkę na dziąśle i pojawiła się tam kropelka krwi, nie wiem czy cos takiego sie dzieje przy zabkowaniu, bo u starszego nigdy nie było krwi. strasznie sie ślini i wszystko pakuje do buzi - to chyba ząbek.
Izka myslę tak jak dziewczyny, że nie chciałoby mu się zajmować dzieckiem, więc tego sie nie bój.

pogoda piękna
Wiosna nareście:-D
my na spacerki w czapce i kurtce wiosennej chodzimy, mały leży w gondoli pod kocykiem więc ma ciepło:tak:
dziś się tyle nachodziłam że nogi mnie bolą:sorry: młody tak buczy jakby i jego bolały:confused2:
Bylam w urzędzie i mnie miło zaskoczyli paszport dla malucha kosztuje 30zł:happy:
a co u Was mamuśki???
Ja dziś strajkuje Obiadu nie będzie;-)

A u mnie dzisiaj obiad i był. Ale mały strajk też. Specerek był tylko na balkonie:-p. Dzięki temu jestem w stanie coś w domu zrobić oprócz obiadu, bo inaczej to ciężko.
Mój mały nauczył się drzeć. Już nie płacze jak coś chce tylko krzyczy:crazy:. Teraz M mu śpiewa świąteczne piosenki (bożonarodzeniowe):-D. Niech robi co chce byle bym tylko miała spokój. Kazałam im się bawić w "uciekamy jak najdalej od mamy";-). A teraz mu śpiewa "być kobietą"...

Niki no tak pogoda cudna. Ale mi się dziś wyjść nie chciało bo wczoraj się tak nachdziłam że padłam. A gdzie zabieracie maluszka jeśli można spytać?

Mpel my jeszcze w gondoli. A co do ząbków to u nas krwi nie było. Oby przynajmniej mocno nie bolało.

Madzik1388 to pewnie niedługo będziemy gratulować ząbków:-).

reklama
Cześć dziewczynki,
Mała właśnie zasnęła więc ja mam chwilowo wolne:tak:
U nas od wczoraj piękna pogoda więc cały dzień na dworze spędzamy. Dziś udało mi sie kupić Nince sukeneczkę do chrztu ( normalna sukinusia bo doszłam do wniosku,że nie ma sensu kupować takiej na jeden raz za 100zł. A tę przynajmniej kilka razy założy:tak:).
Coś sie ostatnio pusto tu zrobło...:baffled:Tyle dziewczyn przestało pisać..Anetka, Gabi, Icedal, Agathe, Malinka, Martynka, Dombar...O reszcie nie wspomnę...MAm nadzieję, że u nich i maleństw wszystko ok, tylko bidulki są tak zajęte, że juz na forum nie stracza im czasu:tak:
dziękuje bardzo za zyczenia:-)
Tajchi - super, że mały tak ładnie zniósł podróż:tak:
Mpel - dok.ładnie - święta za pasem. Nas dodatkowo czekaja chrzciny. Aż się boje jak to będzie:eek:
Izka - dobrze,że wreszcie podjęłaś taką decyzję, szkoda tylko, że dopiero w wakacje się wyprowadzasz...Ale mam nadzieję, że do tego czasu nie zmienisz zdania i życie Twoje i Twoich dzieci będzie spokojniejsze:tak:I nic się nie bój, na bank Ci dziecka nikt nie odbierze. Mężowi nawet by się nie chciało zajmować non stop małą.
Madzik - noto super, ze już ząbki wychodzę. ż boję się jak moja mała to zniesie...:baffled:
Niki - u nas tez dzisiaj bunt:tak:Nie było obiadu bo mam mega lenia;-)Jeśli można spytać, to gdzie sie wybieracie z maleństwem???
Aga - :-D:-)Ale się uśmiałam z tych świątecznych piosenek:tak::-)moj J robi dokładnie tak samo:-D

My juz dzisiaj pierwszy dzień w spacerówce( na leżąco oczywiście). I muszę przyznać, że Nini się podobało. no i juz troszkę lżej się ubieramy na spacerki. Kombinezon juz od dawna w szafie, teraz czas na wiosenne kurteczki:tak:
Miłego wieczoru:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry