Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
No Kochana, możemy sobie podać rękę... Z tym, że Piotrek nie śpi już po 15 popołudniu, a i tak zasypia po 20... Masakra...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Pdobno klienci uprejmie donoszą, że jak odbieram telefon to w tle słychać dziecko...JA się pytam kiedy???mała od 8 do 16 jest u babci. I tylko w zeszłym tygodniu byłyśmy razem w domu bo byłyśmy chore. Ale miałam wtedy urlop. Jak ma problem to niech mi wynajmie biuro i problem zniknie...
.
. I nie jest już mala, da sobie radę z tęsknotą.
No, ale jak Młody wstał o 5.30 i spał w ciągu dnia ledwo 2 godzinki, no to padł jak mucha, a ja z nim i tak nie miałam co robić, bo mieszkamy i śpimy w jednym pokoju. A specjalnie tv włączać mi się już nie chce, zresztą po co stresować dziecko.
A co do wózka, to chyba nie przetestujecie jeszcze, bo znów zima wróciła!!! No chyba, że testujecie w zimie. ;-) Ale najważniejsze, że Igorkowi spasowała. A co do łazieki, to większość będzie jasna, tylko akcenty brązowe. Na podłogę w brązie się nie zdecydowałam, ale blat przy umywalce taki będzie, więc pewnie będę widziała te wszystkie plamy po wodzie. A w wenge i jasnym planuję pokój gościnny. Mebelki muszę zakupić. 

Musiało być ciekawie jak Bartuś się tak naśmiewał. Może miał jakiś wesoły sen i potem tak zareagował 
No cóż, w końcu to nasze Dzieciaczki!!!