reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Cze
czas leci szybko, że aż strach.
"Pocieszę" Cię trochę kikolku, bo u nas po tygodniu w przedszkolu Hanka dzisiejszej nocy dostała ataku szczekającego kaszlu - także witaj zapalenie krtani.:wściekła/y:Nic prócz kaszlu nie ma, chociaż tyle dobrego. Pogoda dokopuje, wirusy latają w powietrzu, więc nie jest dobrze.
Poza tym moje kobieciny trzymają standard i mają pomysły przyprawiające mnie o palpitacje serca.

Witajcie:tak:
u nas intensywny weekend:tak:wczoraj byliśmy u dziunki choc bałam się , ze nic z tego nie wyjdzie , bo Asia w piątek miała oczko zaropiałe. Na szczeście antybiotyk w kroplach pomógł od ręki.
Asia to już taka panienka , że szok:tak:nawet warkocz dała sobie zapleść

A Antek niedługo mnie przerośnie:-p dziewczyny, tak wysokiego 3-latka to chyba nie widziałam ;-)

I chciałam zaznaczyć że Alicja jest przesłodka, przemądra, przeradosna (jest takie słowo? :-D) Po prostu cukierek do schrupania :-) i tylko patrzeć jak zacznie siadać :tak:

Dziewczyny, wchodzę dziś do przedszkola a tam balony, dzieci poprzebierane:baffled: panie informowały o tym w piątek a Asi akurat w piątek nie było. Kurcze ale się wkurzyłam! Dobrze ze strój czarownicy z zeszłego roku jeszcze dobry więc szybko do domu i z powrotem do przedszkola. Potem bieg na autobus, Julka niestety z autobusu do szkoły sama ale miałam dobry widok na tą ulicę i widziałam że doszła do szkoły. Mam nogi w tyłku dosłownie.:baffled:

I już nikt mi nie uwierzy , że frytka swoje za skórą ma;-)
Dziunka dobrze , że miałaś strój na podorędziu , bo Asi byłoby bardzo przykro..

reklama
Do góry