reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

hej
myśmy wczoraj zaliczyli w końcu basen :tak: , Kuba szczęśliwy ,a Lenka się trochę bała na początku ale potem już poszło :-) , za to pogode mamy po prostu "rewelacja" :wściekła/y: w sobote padało cały dzień i już było czarno wszędzie tylko po to żeby wieczorem znowu zaczeło sypać śniegiem ,a żeby tego było mało to mamy opady śniegu na przemian z deszczem :angry: , normalnie się z domu nie chce wychodzić bo nie wiadomo czy będzie zaraz śnieg czy deszcz :wściekła/y:
dziunka no to szczęście że miałaś taki kostium w domu , u nas na razie nic nie mówią , ale oni co chwilę mają grupowe imprezy urodzinowe i np ostatnio było malowanie twarzy ale Kuba powiedział NIE :-D

reklama
Co się będzie chłopak malował ;-):-D

A cóż to, ja pierwsza?

Asia była tak zadowolona z balu ze nie mogłam nad nią zapanować do wieczora:szok: na zakupach myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok, mloda mi uciekała, hałasowała, waliła koszem o podłogę, rozsypywała jego zawartość:szok: No nie to dziecko!

u Julki też pani poinformowała o balu dopiero wczoraj, inne klasy wiedziały dużo szybciej, niestety wszystkie stroje Monster High zarezerwowane:-( bedę jej przerabiać sukienkę czarownicy na właśnie MH, zobaczymy jak mi wyjdzie:baffled:

Niedawno wróciłyśmy z frytką z Władysławowa. Odwiedziłam moją koleżankę i zaraz ruszamy po Antka.

Dziunka wierzę w Twoje zdolności. Musi się udać przeróbka;-)

To już zupełnie Was nie poznaję;-)
Będe Was prosić żebyście trzymały kciuki za mnie w sobotę , bo to już zawody tuż tuż;-) I jeszcze tak sobie pomyslałam , że wiosna za jakieś 6 tygodni pewnie zagości w naszych progach :)
Już się cieszę:tak:

Uważam te lalki za paskudne i odrażające;-) ale tak chyba też myśleli rodzice o naszych pokemonanch czy czarodziejkach z ksieżyca ;-)

Wampirach? Oj nie tylko kochana. Tam są wilkołaki, duchy, upiory, krzyżówki np. wampira z wilkołakiem, mumie, nimfy wodne i inne potworniaki :-D:-D:-D Julia będzie Spectrą, czyli tym duchem:
Spectra+lalka.jpg

martolinka, trzymam kciuki :tak:

przeczytalam twoj post o czarodziejkach z ksiezyca i pokemonach, i o ile pokemony jeszcze kojarze, to nie mam pojecia, o jakich czarodziejkach piszesz. starosc nie radosc :-D
dziunka, powodzenia w przerobkach

O to będę trzymam kciuki, choć kusi mnie by Cię podejrzeć :-) w sumie do Gdynii niedaleko...tylko chyba A tą sobotę ma pracującą:-(

My dzisiaj jedziemy do kina na "Drogówkę", podobno zbiera same super recenzje. I udało nam się skorzystać z promocji Środy z Orange w Multikinie, szkoda że szybciej nie zajarzyłam że jest taka promocja.

reklama
Do góry