Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moderatorów do tej pory było 2: Bestyjahej ciazoweczki:-)
dawno nie pisalam ale codziennie do was zagladalamteraz mam dwoch synosiow u mnie i staram sie im jakies atrakcje wymyslac...a pozatym gotowanie,sprzatanie itp...padnieta juz jestem
zasypiaja o 23.00 tak wchodze poczytac co u was i wylanczam bo niemam sily ani ochoty juz pisac
ale sie porobilo tutaj..widzialam klotnie ..obrazanie itp...az sie pisac nie chcialo i z tego powodu
a tak wogole pytanko...kto byl przed k...m moderatorem??i dlaczego tak sie stalo ze musimy miec tak zwanego opiekuna tutaj??bo juz nic z tego nierozumiem...
![]()
od soboty mam bóle brzucha i plecków...momentami bardzo silne...wczoraj poszłam do lekarza ,żeby sprawdzić jak moja szyjka(w pierwszej ciąży po takich bólach na początku 6 mies miałam już rozwarcie na 2 cm i już do końca ciąży na fenoterolu i na leżąco)...na szczęście wszystko ok..szyjka zamknięta i baaaardzo długa..doktor powiedziałże szyjki mam dwa kilometry..więc kamień spadł mi z serca! ale może to być początek infekcji na skutek której zacznie się rozwierać.Gdyby się nasiliło muszę jechać do szpitala,a na razie brać leki.Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i że nic naszej Hani nie grozi!Dzisiaj fatalnie się czuję..głowawprawdzie przestała mnie boleć,ale ręce i nogi to chcą mi odpaść..oby jutro było lepiej;-) Wszystkim babką życzę zdrówka!
probowalam doczytac o co poszlo ale mam za duze zaleglosci wiec proponuje skupic sie na naszych brzuszkach i dzieciaczkach ktore w nich mieszkaja a nie psuc humor sobie na wzajem!!!!!!!!
odliczam kazda minute jaka mi zostala a potem ide na macierzynski obiecuje wtedy czesciej zagladac;-)
no chyba że atakował nas ktoś z zewnątrz zawsze staramy się szanowac opinie innych forumowiczek nawet jeżeli mamy inne zdanie no ale może w przypadku listopadowek to szalejące hormony ;-)
tak tak wątrobkę narobilyście mi smaku tak się objadłam że ledwo się ruszam
a jeszcze mam zamiar namówić mojego W żeby mi wycisnoł sok z jabłek i buraczka
to sie nazywa siła sugestii