reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
GosiaLew- myślę, że dla każdej z nas najtrudniejsze są te pierwsze 3 miesiące...bo wtedy jest największe ryzyko i zagrożenie poronieniem. W drugim trymestrze już nie będzie tak nerwowo, bo i samopoczucie się polepsza i chyba w ogóle to najlepszy czas w ciąży. No ale trzeba mieć na względzie że nigdy nic nie wiadomo i trzeba być ostrożnym. Mam nadzieję że dla wszystkich nas tutaj to 9 miesięcy skończy się pięknym finałem w postaci zdrowego dziecka :)

AnnaS- Boże...tak bardzo mi przykro :((((((((((((((((((((((((((((( aż mnie coś ścisnęło w środku.....

a ja dzisiaj w pracy od 9 do 19 masakra
jak tylko wróciłam do domku wziełam kąpiel i już jestem w łóżeczku

jutro pojadę wypełnić tylko sprawozdania zawiozę do urzędu i do domku poleżeć
w środę chyba zostanę w domku
o wielkim wiosennym sprzątaniu nie myślę
troszkę odgarnę meszkanko i tyle :-) tragedii nie będzie a ja czuję potrzebę większego odpoczywania

co do niepokoju o ciążę to jest to napewno nieuniknione
ale mimo że już kiedyś straciłam dzidzię to jestem zupełnie inaczej nastawiona
pozytywne myślenie napewno bardziej wszystkim mamusiom i dzidziolkom wyjdzie na dobre:tak:
ja cieszę się każdym dniem i myślę że to pozwala tłumić niepokój
i życzę tego mocno każdej z Was :tak:
rodzinie i znajomym powiedzieliśmy tydzień temu i wszyscy cieszą się razem z nami

Annas :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( nie wiem co powiedzieć :-:)-:)-:)-:)-(Boshe mimo, że przeżyłam dwie straty, nadal nie wiem jak zachować się w takiej sytuacji :-( tak bardzo mi przykro :-(

Dziewczyny u mnie nie ma dnia żebym nie myślała o fasolce. Martwię się gdy brzuch mnie nie boli, martwię się gdy boli- chyba nie przesadzam, ale ja już kocham to maleństwo i nie mogę się doczekać kiedy się urodzi:-)
Jutro odbieram wyniki, u mnie (w Oleśnicy (dolnośląskie)) toksoplazmoza w laboratorium kosztuje 70 zł, pozostałe WR, mocz, morfologia i cukier w surowicy 40 zł łącznie. Z tymi wynikami w środę idę do lekarza i założy mi w końcu kartę ciąży.
Pozdrawiam i życzę miłych snów! :-)

reklama
Do góry