reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Cześć Mamuśki!!! :-)
Od wczoraj zabiegana jestem, bo mieszkanie wykańczamy i co chwile trzeba do sklepu jeździć po coś a ja za kierowcę robię - bo na razie nic innego nie mogę.
Ale i tak mnie to męczy - na szczęście w dzień mogłam się przespać. Tylko te nudności mnie męczą, ale znalazłam sposób - piję Żywca niegazowanego cytrynowego - zawsze chociaż troszkę pomaga a i samopoczucie lepsze.
A mój m. to tak jeszcze nie szaleje, dba o mnie, ale teraz całe swoje zaangażowanie przenosi na mieszkanie coby było szybko gotowe.
Tak więc dziewczyny uważajcie na siebie i wasze fasolki i żebyście spędziły te Święta w radosnej rodzinnej atmosferze i nie objadły się za mocno ;-)

reklama
Wesołych świąt mamusie.. i uważajcie na siebie.

a ty GosiaLew odstaw w chol... tego zywca bo to chemia sama. Fasolki nie lubia takiej wody. czysta tak, kolorowana vel smakowana nie.
pozdrawiam :*

Rany dziewczyny ale mnie dziś naszła ochota na piwko :szok: (a nigdy nie lubiłam). wysłałam męża po redsa, załapałam łyka i chyba mnie Pan Bóg pokarał, bo mnie taka zgaga złapała, że szok! niedawno łyknęła sodkę i mam nadzieję, że minie! bo to cos strasznego!
Głupia baba zachciało mi się piwa :wściekła/y:

Dobrej nocki!

Dziewczyny mam takie pytanie- czy w związku z tym, że obejmują nas nowe przepisy becikowe, to czy to zaświadczanie o ciąży to może być wydane od lekarza prywatnego?? i czy któraś z Was chodzi tylko do lekarza prywatnie? bo ostatnio doszły mnie słuchy, że mogą być problemy z przyjęciem do szpitala, jak się nie ma zaświadczania od lekarza państwowego. Nie wiem, czy to jakaś bzdura, czy lepiej zapisać się do lekarza państwowego dla świętego spokoju?

jojka hmmm mi się wydaje, że to kompletna bzdura! :szok: ja chodzę tylko prywatnie, ale moja ginka pracuje w szpitalu w którym zamierzam rodzić, więc wydaje mi się, że jeżeli ten przepis nie jest bzdurą to nie będzie problemu, ale kurczę nie mogą odmówić ciężarnej przyjęcia do porodu! to byłoby chore! tak mi się wydaje!

Weszłam żeby życzyć Wam wszystkiego najlepszego na te Święta! smacznego jajka, mokrego dyngusa, a przede wszystkim spędzenia Świąt w spokoju, w gronie najbliższych!
Wszystkiego dobrego!

Witajcie nawet nie wiem co u was....

jestem zabiegana w te swieta wiec tylko narazie zyczona:)

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego

i jeszcze zycze nam udanych mesiecy z Fasolkami....i za rok bedziemy juz z nimi:)

Jagoda:) Tomek i Fasolinka:):):)

Wszystkiego najlepszego, smacznego jajka, mokrego dyngusa i świąt spędzonych w spokoju i szczęściu wśród kochanych osób :))

Rany dziewczyny ale mnie dziś naszła ochota na piwko :szok: (a nigdy nie lubiłam). wysłałam męża po redsa, załapałam łyka i chyba mnie Pan Bóg pokarał, bo mnie taka zgaga złapała, że szok! niedawno łyknęła sodkę i mam nadzieję, że minie! bo to cos strasznego!
Głupia baba zachciało mi się piwa :wściekła/y:

Dobrej nocki!
Hej gawit,
tak sie sklada, ze dzidzia wie co chce - piwo bezalkoholowe ale tez i BEZSMAKOWE zawira gigantyczna dawke witaminy B i C, a wiec idealne na mdlosci, a i dobre dla dzidzi.... Niestety dodatki smakowe i slodziki sa wlasnie przyczyna zgagi. Pij tylko najzwyklejesze bezalkoholowe albo z dodatkiem imbiru. Na zdrowie!

reklama
cześć Dziewczynki:)
co do browarka, to od dawna za mną chodzi :)) Masakra! jak bym tak mogła to takiego zimniutkiego Lecha bym na raz wypiła ;) No ale ze względu na fasolkę to smakiem się obejdę.

Do góry