reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

ja dostalam od siostry a ona chyba od lekarza prowadzacego takie jakby ksiazeczki i tam jest miejsce do wypełniania i wklejania zdjec z ciazy itp i tylko w takiej postaci widzialam te pamietniki

reklama
ja dostalam od siostry a ona chyba od lekarza prowadzacego takie jakby ksiazeczki i tam jest miejsce do wypełniania i wklejania zdjec z ciazy itp i tylko w takiej postaci widzialam te pamietniki

To może 18.05 zapytam mojego lekarza czy mógłby mi coś takiego dać, a może znajdę coś w internecie do kupienia. muszę o tym pomyśleć

na pewno od samoopalaczy będzie zdrowszy balsam brązujący :)) a co do antycelulitowych to pewnie nie można chyba że jakiś dla kobiet w ciąży :)) Ja dzisiaj skończyłąm swój balsamik z nivea i stwierdziłąm że pasuje coś kupić już typowo ciążowego :)) nie chciałam kupować wcześniej bo chciałam skończyć balsamy które już miałam otwarte. Kupiłam z Ziajki krem przeciw rozstępom, ale on jest od 4 miesiąca i nie wiem czy mogę już stosować. Mam w sumie jeszcze otwartą oliwkę w żelu J&J ale jak ją stosowałam wcześniej to mi się brzuszek wysuszał :)), spróbuje może teraz już będzie inaczej :))

ja smaruję się zwykłą oliwką, ta w żelu mi wysusza ciało i jakoś kiepsko się wchłania, ale lubie jak się fajnie rozgrzewa w dłoni ;-)

oraz: wlaśnie jem arbuza. i jak tak dalej pójdzie to wr,ąbie 3 kilo!.... to już chyba można nazwać "zachciankami", co?
:-p

to Ci zazdroszcze Kasiiula bo ja wazylam ok 55kg a teraz podchodze do 59kg :( w sumie to dziwne bo ani tego nie czuje ani nie widze ale gdzie musi siedziec to prawia 4kg

witam w klubie :)))
mój lekarz mnie uspokaja, że to krew, której teraz w organiźmie mamy dwa razy tyle co zwykle...

zawsze to dobrze złapać się jakiegoś tłumaczenia :-p

Hej Dziewczynki :-) ale się rozpisałyście :-) fajnie!
Imiona często się powtarzają, np. Maja- typ mojego męża, który innego dla dziewczynki nie chce, więc jak córka to tylko Maja. Moja koleżanka, kolega i kuzynka mają Majki- popularne imię ;-)
Dla chłopca nie mogę się zdecydować :-( a dla synka ja wybieram, ale myślę podobnie do Was, więc pewnie imiona dla bobasów nam się powtórzą:-) Ale to fajnie, bo i tak każda z nas jest z innego miasta.

Załatwiłam ubezpieczenie w PZU, ubezpieczam się grupowo w zakładzie pracy, karencja 6 miesięcy, ale kadrowa załatwiła mi tak, że już za maj naliczą mi składkę więc jak urodzę w listopadzie to dostanę kasę za urodzenie dziecka:-)
Takie coś jak nie dopełniona umowa ubezpieczeniowa i olewka ze strony osób odpowiedzialnych, to tylko w Polsce może się zdarzyć.

reklama
hej bylam dzisiaj w szpitalu zrobiono mi skan i dzidzia chyba zdrowo sie ma bo fika koziolki i skacze ale frajda byla popatrzec nastepny skan 29 czerwca pobrali mi tez mnostwo krwi jz mialam mowic do pielegniaki zeby cos zostawila!!! 4 probki:szok: ma 61.95 mm w czwartek tydzien temu miala 51 mm 11 mmw ciagu tygodnia! Oto ono:

Załączniki

• S1053001.jpg
    S1053001.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 46
Do góry