Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pytam bo niestety dosyć często nie mogę sie opszeć pokusie kilku łyków

"
A wzdęcia można mieć po wszystkim, po kapuśniaku, po bigosie czy po sosie czosnkowym- ale jak pości się gazy to jest o.k;-)
a usg mam dopiero 28 maja- to będzie 16 tydzień więc chyba już przez brzuszek i mąż będzie mógł wejść na badanie:-)etna - nie do konca jest tak ze jak sie przechodzilo ospe to juz jej sie nie dostanie, znam osobiscie pare osob ktore przechodzily dwa razy, pozatym jak ktos przechodzil ospe a zetknął sie z wirusem to moze dostać półpaśca bo to ten sam wirus wywołuje. Niby ospa jest zaraźliwa tylko przed wystąpieniem objawów czyli krost ale nie masz pewności czy teraz nie nosi tego wirusa np mama dziewczynki. Najlepiej poczytaj sobie w necie czy ospa ani półpasiec nie jest groźny dla płodu![]()

Madziak w 16tyg juz na pewno bedziesz miala usg przez brzuch:-)Ja nastepne usg dopiero na poczatku lipca bede miec polowkowe!!
A ja dzis lece do Londynu na male zakupy:-)Mam nadzieje ze lot mi nie zaszkodzi!!A tak poza tym to dzis ledwo zapielam sie w swoje dzinsy:-)wiec to dla mie dobry znak ze rosniemy:-)