reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Cześć mamuśki
Ja właśnie wróciłam do domku :)) poszliśmy na spacer i zahaczyliśmy o juwenalia :)) w sumie fajnie było, ale ja strasznie zmęczona jestem, bo nie było prawie w ogóle gdzie usiąść. A poza tym teraz robi się coraz ciaśniej i więcej pijanych studencików, więc wolę uwżać żeby nie dostać z łokcia w brzuszek :))
a co do brzuszka to mnie od 2 dni tak pobolewa jak na okres czyli pewnie się coś tam rozciąga :)) z resztą widać po usg że maluszek ma już tam coraz mniej miejsca :))

reklama
Myślę, że wątek o imionach to dobry pomysł ale bez zbędnego rozpisywania się.
Wiecie o co chodzi- coś podobnego jak wątek o tym skąd jestesmy, co robimy, jak mamy na imię.

Przykładowo tylko tyle będzie do wpisywania:

Dziewczynka: Kasia, Asia lub Basia
Chłopiec: Kamil

Co o tym myślicie?

No ja wlasnie o tym myslalam.... zeby tak bylo napisane...a pozniej na koniec jakie imiona ostatecznie zosatne wybrane....

to się kuruj leoparda :)) dużo zdrówka :))
czy wy też miewacie napady głodu?? Ja ostatnio zauważyłam że tak średnio co ok 3 godziny muszę coś zjeść, nie czuje się bardzo głodna, ale zaczyna mi się tak dziwnie robić w brzuszku, nieprzyjemnie i jak tylko zjem cokolwiek to przechodzi. Dzisiaj to nawet jak wracałam z kościoła, to nie wytrzymałam 10 minut i po drodze kupiłam sobie bułke i zjadłam suchą :)) mój M sie ze mnie śmiał że będzie lodówke ze sobą nosił :))

Mam do Was jedno pytanie. Czy Was też tak koszmarnie bolą plecy?? Ja od kilku dni męczę się z coraz silniejszymi bólami, a wczoraj prawie całą noc nie spałam :-(Jak się kładę po całym dniu to bolą koszmarnie! Dodatkowo ból przechodzi na całą lewa nogę. Trochę zaczynam się martwić, a wizytę mam dopiero za 2 tygodnie. To moja pierwsza ciąża i na pewno jestem trochę przewrażliwiona, więc może wyolbrzymiam problem. W końcu wszystko tam musi się rozrosnąć, naciągnąć, a to może boleć... Tylko czy aż tak?
Pozdrawiam!

Mnie tez plecy bola. Juz wczesniej o tym gdzies pisalysmy. To normalne. Ja po calym dniu pracy a przewaznie tylko stoje (fryzjerka) to mam masakre w nocy i niestety ale trzeba sie do tego przyzwyczaic :-)

A ja sie dzis troszeczke sloneczka zalapalam w ogrodku. W koncu w Anglii sie wypogodzilo a popoludniu pojechalam nad morze pooddychac swierzym powietrzem ale wiatr niestety straszny sie zerwal i szybko wrocilismy.
Oczka mi sie juz kleja, chyba czas lozka :-) A moj K ciagnie mnie do kina :-) Pozdrawiam :-):-)

Dziewczyny, czy myślicie że jest fizycznie możliwe aby na początku 16tyg już czuć ruchy dzidziusia???? Pierwszy raz - dwa dni temu - ale myślałam że to gazy w jelitach się kumulują, a dzisiaj znowu coś mi się niby przelewało w brzuchu, takie... powiedziałabym "zaczepne":-D
wszędzie piszą że to ok 20 tyg dopiero ale jakoś nie mogę oprzeć się wrażeniu że to było właśnie to :tak:

kevinka a gdzie mieszkasz w niemczech?
pozdrawiam
Hamburg ;-)

Dziewczyny, czy myślicie że jest fizycznie możliwe aby na początku 16tyg już czuć ruchy dzidziusia???? Pierwszy raz - dwa dni temu - ale myślałam że to gazy w jelitach się kumulują, a dzisiaj znowu coś mi się niby przelewało w brzuchu, takie... powiedziałabym "zaczepne":-D
wszędzie piszą że to ok 20 tyg dopiero ale jakoś nie mogę oprzeć się wrażeniu że to było właśnie to :tak:

Ja pierwsze ruchy poczulam w pierwszej ciazy w 17 tyg.Teraz juz wydawwalo mi sie zo to czulam,ale raczej to jeszcze nie to.
Moja kolezanka w drugiej ciazy czula juz w 12 tyg

reklama
KaskaK bylas sliczna panna mloda a Ty etna36 mialas przepiekny ten bukiecik :)
Dziękuję za ciepłe słowa
Super,mnie bedrdzo podoba sie ten co podalas linka Wózek GŁĘBOKI+SPACER.+FOTELIK Baby Active JET (610818069) - Aukcje internetowe Allegro
Gdybys miala mozliwosc obmacac go,poogladac to prosze daj mi znac jak wrazenia .Poprosilabym na pw,bo niezawsze jestem na biezaco.
Jak je gdzieś dorwę to na pewno napiszę. Na razie to je codziennie oglądam w internecie, najbardziej to mi się podobają te JET picasso.
Mi się już od paru dni tak przelewa w brzuchu, zwłaszcza wieczorkiem. Dzisiaj tak mi ktoś tam wariował, że do 01 nie mogłam spać. Teraz tylko czekać, aż zacznie kopać.
Odnośnie melisy to mi odradzili w ciąży te ziółka. I to dermatolog i ginekolog więc nie wiem. Radzą mi pić mięte.

Do góry