reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

j ... Ale muszę się Wam pochwalić, że w poniedziałek poszłam do pracy na zebranie rodziców. Wytłumaczyłam im, ze do pracy juz nie wrócę, a oni w podziękowaniu wręczyli mni karnet na masaż dla kobiet w ciązy w spa :-)

Ale super!!! To bardzo mile!!! Ale się zrelaksujesz:tak:

reklama
Powiem Wam, że trochę się niepokoję stanem kręgosłupa... Właściwie powinnam być mega wypoczęta, bo najpierw na zwolnieniu lekarskim tydzień byłam bo właśnie kręgosłup mi dokuczał, a później tydzień na wakacjach gdzie naprawdę odpoczęłam - w pracy byłam w pn, później 2 dni wolnego no i dzisiaj - i chociaż nabiegałam się tylko troszkę (jestem mgr restauracji) i właściwie nic nie dźwigałam (tyle tylko że na nogach cały dzień) to już czuję te cholerne plecy :baffled:
Jeszcze nie tak, żebym ruszyć się nie mogła ale naprawdę mnie to niepokoi, bo nie wiem co mieści się w granicach tzw. "normy"...

Dziewczyny ja mam ten sam problem. Rosne w oczach... Moj K zaczyna mi dokuczac ze maly wielorybek ze mnie jak probuje sie wbic na sofe miedzy nim a oparciem :wściekła/y:A apetyt dalej rosnie. Przed ciaza nie bylam najchudsza bo swoje kraglosci mialam ale teraz to juz przesada. :-(

to jeszcze ladnie cie nazywa"maly wielorybek"moj M nauczyl sie po polsku "miniatur swinia"-i tak mnie nazywa:((((obled-oczywiscie chodzi mu o swinke morska...ale ja i tak za tym nie przepadam..a na dodatek niedawno delikatnie mnie stuknol w ramie i ja zawolalam ala...to boli...i powiedzialam mu ze jestem delikatna teraz...a on do mnie ze delikatna to byla jego ex-ale sie zezloscilam..ale faktycznie dziewczyna sama skora i kosci(widzialam na zdjeciu i jego ciocia mi mowila ze ona wyglada jak anorektyczna....ale mimowszystko mam malego dola z tego powodu ze moj facet mi mowi ze ja to miniatur swinia a byla delikatna....

Dziewczyny ja mam ten sam problem. Rosne w oczach... Moj K zaczyna mi dokuczac ze maly wielorybek ze mnie jak probuje sie wbic na sofe miedzy nim a oparciem :wściekła/y:A apetyt dalej rosnie. Przed ciaza nie bylam najchudsza bo swoje kraglosci mialam ale teraz to juz przesada. :-(
No to należy się temu twojemu K spora nagana za przytyki... No cóż kochane, prędko nie zbijemy kg... Chyba trzeba się z tym pogodzić, choć szczerze mowiąc też jest to dla mnie problem i to poważny bo zawsze byłam duża... a ciążę zaczynałam od bmi 25,7 teraz już 26,9 a to tylko różnica 4kg!:baffled:

No to należy się temu twojemu K spora nagana za przytyki... No cóż kochane, prędko nie zbijemy kg... Chyba trzeba się z tym pogodzić, choć szczerze mowiąc też jest to dla mnie problem i to poważny bo zawsze byłam duża... a ciążę zaczynałam od bmi 25,7 teraz już 26,9 a to tylko różnica 4kg!:baffled:

Jak mu ktos zwroci uwage ze nie ladnie tak mowic dziewczynie to twierdzi ze to zart ale to i tak boli :-:)-(Ja juz sie pomalu godze z tym ze latwo nie schudne... ale rozne cuda sie zdazaja.

oliwka1976 pewnie dzwoń do położnej, bo z tym infekcjami to nic nie wiadomo, a najbardziej wkurza mnie to, że i ja i mój mąż dbamy o higienę intymną, a tu takie paskudztwo- skąd:confused: Lekarz mówi, że to częste u kobiet w ciąży i tyle.
mary__mary ja tez zawsze niecierpliwie czekam na kolejną wizytę, następna mam już 18 czerwca i nie mogę się doczekać, bo pewnie w tedy to mi usg zrobi :)

Katastrofa zjadłam pierwsze w ciąży śledzie i to na noc. Nie wiem co mnie naszło, że je w sklepie kupiłam. Wiecie co????

ja chyba jestem w ciąży i jeszcze zapiłam je trzema łykami szampana od tejściowej i chyba nie zasnę tak się objadłam. Śledzie przed 23 to zły pomysł odraczam wszystkim którzy umieją się uczyć na cudzych błędach. Dobranoc laseczki

reklama
Do góry