reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Cześć dziewczynki ,w końcu normalna pogoda się zrobiła.Może jeszcze jakiś spacerek dziś zalicze bo popołudniu na urodziny jadę do mojej siostrzenicy 4 latka kończy . Jak ten czas leci ,a pamiętam jak się dopiero urodziła.
Kingula 82 mi np. na jakieś swędzenia pomagał kwas mlekowy jest bez recepty w tabletkach i można brać w ciąży to się też bierze przy grzybicy przy antybiotykach itp.

reklama
ja ciesze sie, ze bede mama i juznie moge sie doczekac ale czasem przeraza mnie troche to, ze teraz to juz odpowiedzialnosc na zawsze....i odwrotu juz nie ma ale taka kolej rzeczy....:tak:

Dziękuję bardzo za link do stronki o sukienkach, tylko przepraszam bo zapomniałam komu mam podziekować :zawstydzona/y:
nic nie szkodzi, mam nadzieje ze sobie cos znajdziesz i sie pochwalisz, a jak tam ci nic nie bedzie odpowiadalo to jest jeszcze wiele sklepow i stron z ciuszkami wlasnie dla ciezarnych i nie musisz nic przerabiac i brzuszek czuje sie w nich dobrze.

dziewczynki w ten weekend sie przeprowadzam na nowe mieszkanko, a tam nie mam jeszcze internetu. także nie wiem kiedy dokładniedo Was wrócę, ale mam nadzieję, że w przeciągu 2 tygodni. :) zresztą ja i tak mało ostatnio piszę bo wiecznie biegam, cos załatwiam, albo w pracy siedzę, więc myślę, ze bardzo tęsnić ie będziecie :)
buziole i pozdrowienia

No to i jak sie dzis witam. Wlasnie zjadlam z mezusiem sniadanko i on poszedl do pracy, a ja mam caly weekend dla siebie. Ten weekend poswiecam niuni, tzn. duzo lezenia, zdrowe jedzonko i wieczorem dluga kapiel. Musze jej podziekowac ze tak pieknie zniosla lot i zmiane klimatu:)
Jesli nie zacznie padac, to moze na godzinke udam sie na miasto, moze jakis nowy komplecik kupie dzidziulce:) Musze tez posegregowac troche dokumentow, ale nie planuje zadnych porzadkow ani ciezkich prac:)
U nas wietrznie jak zwykle, ale o dziwo nie pada:)
Obiecalam sobie tez wrocic na forum, zeby byc na biezaco w koncu, bede wiec czesciej tu zagladac:)
Milego dnia mamusie...

dziewczynki w ten weekend sie przeprowadzam na nowe mieszkanko, a tam nie mam jeszcze internetu. także nie wiem kiedy dokładniedo Was wrócę, ale mam nadzieję, że w przeciągu 2 tygodni. :) zresztą ja i tak mało ostatnio piszę bo wiecznie biegam, cos załatwiam, albo w pracy siedzę, więc myślę, ze bardzo tęsnić ie będziecie :)
buziole i pozdrowienia

Oczywiscie ze bedziemy tesknic :-:)zawstydzona/y:
Zycze milej i spokojnej przeprowadzki. Odpoczywaj duzo i dbaj o siebie i maluszka :-):-)
A jak tylko bedziesz miec internet to pisz co u Ciebie slychac :) Do napisania... :*

pianistka witaj na pokładzie :-)
na dzień dzisiejszy to chyba żadna nie wczasuje w szpitalu
chyba że coś przeoczyłam:sorry2: ale raczej wszystkie powróciły do domciu
nawet dudziakowa:tak:

większość z nas ma dosyć upałów, męczymy się dłuższymi spacerkami a dzidzie rosną sobie zdrowo :tak:
pierzemy i układamy ciuszki

no tyle co pamiętam

Dziekuje za streszczenie, Kasiu. Dobrze ze wszystkie macie sie swietnie, tylko patrzec jak zaczniemy sie po kolei rozpakowywac:)

a ja jutro zaczynam 8 miesiac:szok::szok::szok:
pełne 2 miesiace zostały ....:szok::szok::szok::szok:

jakby co, to ja się nie ścigam ;-)

a ja wcale się nie ciesze, że jest chłodniej, bo przez to się ciśnienie zmieniło i ja mam teraz 90/50. Szczerze mówiąc to nie jest cśnienie, przy jakim można sie dobrze czuć.. i jeszcze ten mały wariat w brzuchu :szok:

Kingula, ja niestety nie pomoge w twoim problemie, bo z grzybica nie mialam do czynienia. Czytalam tylko ze aby zapobiec, nie nalezy przesadzac z higiena, tzn. podmywac sie zbyt czesto uzywajac plynu lub mysla, powinno sie natomiast unikac stringow, uzywania wkladek higienicznych (jesli juz to czesto wymieniac), no i najlepiej przemywac miejsca intymne sama woda lub delikatnymi plynami przenaczonymi dla kobiet w ciazy.
U nas w Szkocji tez ginekologa sie nie spotyka, ja bedac teraz na urlopie w Polsce mialam pierwsze w ciazy badanie ginekologiczne, cale szczescie wszystko okej, lekarz zapewnil mnie ze szyjka jest zamknieta, ma dobra dlugosc i wszystko wyglada prawidlowo.
Najlepiej idz u siebie w Norwegii do poloznej i powiedz ze cie tak swedzi ze nie mozesz wytrzymac, na pewno maja swoje masci i leki i pomoga pozbyc sie tych dolegliwosci.

reklama
Witajcie! Odkąd wróciłam do pracy wcale nie mam czasu na forum. Może i czas znalazłby się, ale jak wracam to już nie chce mi sie w monitor patrzeć po 8 godzinach siedzenia przed nim. Wolę sobie troszkę odpocząć, żeby dzidzia zdrowo rosła.
Dzisiaj troszkę poczytam a tymczasem pozdrawiam serdecznie :-)

Do góry