reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

dziewczyny, jesli macie 2min , zrobilybyscie mi przysluge i weszly na ta strone :)
organiser-tools | Bounty
wpisujesz swoj wiek i przewidywany miesiac porodu czyli dla nas listopad i pokazuje wam, jakiej plci jest wasza dzidzia. z ciekawosci chcialabym wiedziec, ilu osobom sie sprawdzi (tym, co znaja juz plec). mi wyszla dziewczynka, chociaz po brzuchu wszyscy mowia, ze chlopak, a na usg nie chcialam wiedziec :)

mi wyszło że chłopczyk. Ale akurat chłopięcego imienia nie mogę wymyślić... z dziewczęcym poszło łatwo.. za tydzień chyba będę robić usg, może dzidziek pokaże kim jest, to napiszę, czy się sprawdziło :happy:

reklama
dziewczyny, jesli macie 2min , zrobilybyscie mi przysluge i weszly na ta strone :)
organiser-tools | Bounty
wpisujesz swoj wiek i przewidywany miesiac porodu czyli dla nas listopad i pokazuje wam, jakiej plci jest wasza dzidzia. z ciekawosci chcialabym wiedziec, ilu osobom sie sprawdzi (tym, co znaja juz plec). mi wyszla dziewczynka, chociaz po brzuchu wszyscy mowia, ze chlopak, a na usg nie chcialam wiedziec :)
mi się nie sprawdziło. pokazało, że chłopak, a ma być dziewuszka :-) pieknie nam się na ostatnim usg pokazała :-) nawet ginka mówi, że jak się myli, to stawia nam kolację ;-)

dziewczyny a mi dzisiaj spuchnęła prawa noga. Dokładniej koło kostki. Strasznie boli jakbym siniaka miała i jeszcze pod kolanem z wewnętrznej strony nogi też tak boli. Nie przypominam sobie żebym się o coś uderzyła :((
czy jak wam puchły nogi to bolały?? i czy puchły obydwie na raz czy nie??

dziewczyny a mi dzisiaj spuchnęła prawa noga. Dokładniej koło kostki. Strasznie boli jakbym siniaka miała i jeszcze pod kolanem z wewnętrznej strony nogi też tak boli. Nie przypominam sobie żebym się o coś uderzyła :((
czy jak wam puchły nogi to bolały?? i czy puchły obydwie na raz czy nie??

mi nie puchną, ale też czasem bolą w podobnych miejscach bez powodu. Obstawiam problem z żyłami...
W nocy miewam skurcze łydek, a dzis zdarzył mi się kurcz uda :eek: koszmarne...

nie mam, ale pewnie bede miała :szok:- w niektórych miejscach na łydkach przeswitują mi niebieskie żyły, no i zwykle jak boli to w ich okolicy.

reklama
Witam wszystkie listopadowki!!
Wybieram sie wlasnie do sklepu po proszek dla malenstwa i biore sie za pranie ubranek, poki jeszcze na tyle cieplo i pogodnie, że szybko wszystko bedzie schło.
Ależ w tym miesiacu szybko mi sie pieniadze rozeszły... i na co?? Byle do 10-go...

Pozdrawiam i miłego poczatku tygodnia życze

Kochana to tak jak u mnie, przez tą przeprowadzkę, zakupy do mieszkania, na koncie próżnia :-( Jutro wypłata na całe szczęście:tak:
Rzeczywiście teraz jest ładna pogoda, pranie szybko schnie, suszone na świeżym powietrzu ślicznie pachnie:tak: Ja już mam wszystko dla małego wyprane i wyprasowane, po chowane w szafkach i teraz muszę jeszcze kupić pościel, kosmetyki do pielęgnacji, pieluchy, ale to w październiku dopiero.

Majeczka02 dzięki za odwiedziny i miłe słowa. Pozdrawiam, powodzenia!

banAna mi się sprawdził- Boy:tak:

Do góry