reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

DZIUNKA my mieszkamy pod lasem i tu drzewa naginają się na maxa;-) Wiatr jest masakryczny. Mam do Ciebie pytanko: gdzie chcesz rodzić ?Wejherowo? Puck?Gdynia?Gdańsk?

Wejherowo, nie ma innej opcji. Jak pierwszy raz rodzilam to trafilam co prawda na wredne malpy, ale tez mialam niespełna 20 lat i tak naprawde malo wiedzialam o porodzie. Teraz wiem jakie mam prawa, a poza tym moj bedzie ze mna przy porodzie tym razem i mam nadzieje ze on wszystkiego dopilnuje. Teraz z kim nie rozmawiam, to wszyscy maja dobra opinie o Wejherowie, wiec mam nadzieje ze bedzie ok.
Slyszalam tez o Redłowie, ze tam super polozniczy itd, i nawet sie zastanawialam ale w koncu zrezygnowalismy. Po prostu za daleko.

reklama
Pianistka co za zaskoczenie:-) trzymamy kciuki za Was!!!:tak:
Też zauważyłam, że Gawit dawno nie było na forum, może One tak jak Pianistka z partyzanta nas podejdą ;-)
W Oleśnicy jak w tej piosence: ... ciągle pada ...

Witam sie z rana ;-)

Ale wiesci... SZOK :szok:

A ja ide sie zaraz ubierac i lece do poloznej... Mam nadzieje ze wkoncu dowiem sie dzis jakie sa wyniki badan mojej krwi.... strasznie sie stresuje...
zdam relacje jak wroce....

Buziaczki i milego dnia e-ciotki :*:*

2400g w 35 tyg to bardzo ladnie,bedzie duza sliczna dziewczynka

Ja wiem czy tak duża ? :-) Chyba średnia.

no nie wiem czy ona taka duża z mojego punktu widzenia :cool2:. bez owijania w bawełnę to u mnie 3000g w 35 tyg :surprised:

No kawał dzidziola :-)

Czesc Listopadoweczki, pisze do was po przerwie kilkudniowej...
W piatek, 9.10.09 zostalam mama, Maria urodzila sie o 18.41 w 33 tyg. ciazy, wazy zaledwie 2 kg ale jest silna i dzielna, niestety musi zostac troche w szpitalu, prosze 3majcie za nas obie kciuki, za nia zeby szybko rosla i za mnie, zebym dala ze wszystkim rade.
Swiat mi sie poprzewracal w jednym dniu i troszke ciezko sie odnalezc, wiecej napisze jak znajde chwile.

No i tak z listopadowki (termin porodu 24.11) zrobilam sie pazdziernikowka....

Buziaki dla was. Mam nadzieje ze u was wszystko okej i wkrotce nadrobie zaleglosci...

O kurde !!!!!!!!!!!!!!szok !!!!!!
Gratulacje !!!!!!!!!!
Trzymam za Was kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cześć mamuśki :)) nie chciało mi się wychodzić z łóżka, bo wieje sypie i jest naprawdę zimno. Ciągle pada śnieg już od 6 rano masakra i pewnie będzie tak cały dzień. A ja muszę na 11 iść do gina i zapne się tylko w polar i adidasy :((

cześć mamuśki :)) nie chciało mi się wychodzić z łóżka, bo wieje sypie i jest naprawdę zimno. Ciągle pada śnieg już od 6 rano masakra i pewnie będzie tak cały dzień. A ja muszę na 11 iść do gina i zapne się tylko w polar i adidasy :((

Ja co prawda wciskam sie w kozaki z zeszlego roku, ale na gore mam tylko kamizelke w ktora sie nie dopinam , wiec pod spod wlozylam sweter i gruby golf. Wygladalam jak gruba owca :-D

reklama
xxxklaudziaxxx
to czekamy na wieści :happy: dobre oczywiście :happy:

No ja też na pomorzu i zadyma straszna, aż strach z domu wychodzić, śniegu nie ma, ale straszne wiatrzysko, od 6 rano już po w staniu do łazienki nie mogłam jakoś spokojnie spać, a czekają mnie dzisiaj jeszcze zakupki z tejsciową (chce coś sobie kupić do ubrania na chrzciny wnuczki, ciekawę w co ja się wbiję :crazy:)

Do góry