reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Etna, dla mnie duże sklepy to już koszmar :-( Wczoraj dowiedzieliśmy się, że mieszkanie mamy dostać 10.11 i pojechaliśmy na Bielany Wrocławskie kuchnie oglądać. Jak wróciłam, to tylko umyłam zęby i padłam do łóżka. Nawet na siusiu nie wstawałam, tylko tabletka i spanie dalej :-( A dziś wszystkie mięśnie podtrzymujące brzuch bolą :-(

Teraz jeszcze musze wymyślic spoób jak generalnie nauczyć go kontrolować ile pije na imprezach :sorry2: bo po "kojenym" to juz nie rejstruje a na następny dzień ubolewa ze mnie nie posłuchał :tak:
tez musze. bo wczoraj to konkretnie przesadzil.
bylismy w gosciach, on juz podchmielony a ja dostalam boli jak na @. pierwszy raz tak mialam wiec sie przestraszylam ze sie zaczyna wielkie TO.do tego dostalam rozwolnienia. mowie mu zeby juz nie pil, bo chyba zaczynam rodzic,a o ze nie mam przesadzac, bo on ie jest pijany, a poza tym jest Zosia (nasza kolezanka) i ze ona mi w razie co pomoze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chcialam go normalnie zabic.
a rano po 4 z kolei zyganiu oznajmil ze skrucha ze on mnie przeprasza, ze jest nieodpowiedzialny i ze mi to wynagrodzi.
zaczelam sie smiac...

Noooo, ja bym się wściekła!!! Ale ja mam uraz do pijanych ludzi :-( Całe szczęście mój M nie pije, a jak już mu się zdarzy to tylko trochę. Znamy się już 5 lat, a pijanego widziałam go 2 razy :-) Ale przyznam szczerze, po wcześniejszych doświadczeniach kogoś takiego właśnie szukałam i od razu to mu zapowiedziałam. Teraz jak chce wypić piwko z kolegami to wraca po cichutku i kładzie się w drugim pokoju żebym nie czuła :-)

bosastopka widziałaś nasze suwaczki :happy2: ??

Z tymi wielkimi sklepami to się staram nie przeginać, tam w miarę moich możliwości. Trochę pochodzę, usiądę wypiję kawkę, zjem coś słodkiego, pochodzę zjem obiade, pochodzę coś słodkiego i w samochodzik i do domku :happy2:. Też wieczorkiem czuje takie chodzenie, ale siedzenie cały tydzień w domku mnie osobiście po prostu strasznie dołuje, zwłaszcza przy takiej pogodzie.
Co innego jak zaczyna się wiosna, wtedy kawka fotelik, pierwsze promyki słońca i nikt mnie nie może wyciągnąć z tarasu :cool2::cool2::cool2:

ide zabrac sie za porzadki i wstawic drugie pranie, bo szwagierka juz w pociagu.
ZYCZE WAM O WIELE MILSZEGO DNIA NIZ MOJ.
aaa i do przeczytania albo pozno wieczorkiem albo dopiero jutro popoludniu. w razie wypakowywania napewno dam znac :)

reklama
Do góry