Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
(JA JUŻ BYŁABYM W SZPITALU
), potem skurcze mocne itd (TAKŻE BYŁABYM JUŻ W SZPITALU
) a Ona - spokojnie jeszcze do sklepu na zakupy się wybrała
.Wiadomość id IzyBK:
"poród szybki bardzo, ale za to głowa 37 cm i szła z rączką, więc mnie rozerwało, na szczęście tylko na zewnątrz, co łokciem jechała przez cały kanał...Z krzesła porodowego zeszłam sama, i poszłam soli, nie dałam się zawieźć
za dynię ją dziś przebrałam
"
wczoraj urodziła więc raczej w szpitalu jeszcze są!uu to miala troche ciezko ale widac silna baba z niej jak nie dala sie zawiesc nawet hehesuper no i dopieła swojego za dynie przebrala córe
moze foty pstryknie to zobaczymy mala dyńke a Iza to w domku chyba juz
![]()
wczoraj urodziła więc raczej w szpitalu jeszcze są!
No niezła z niej babka, napisałam, że podziwiam i widzę, że humor nie opuszcza jej)))
Wiecie, ja jednak cholernie się boję tego porodu....![]()
ja dziękuję za takie machaniea no faktyczniehehehe a malutka moze chciala pomachac do niej odrazu jak ja zobaczy
![]()
nie nie wszystkie ja też bym była już w szpitalu z 5 razy bo bym sie bała że nie dojadę albo co, a pewnie jak już bym się tam znalazła to bym potem narzekała że tak szybko pojechałam:-):-)nam na szkole rodzenia mówili, że jak są wody czyste to w ciągu 6 h jechać do szpitala. Jak są zielone w ciągu 2h. Tylko kto tyle będzie czekał???
Ja wogóle jestem pełna podziwu dla nowych mamuś. Za każdym razem jak zobaczę, że któraś urodziła przeglądam wpisy poprzednie danej mamusi i podglądam jak to u niej było.
Np. Ostatnia anadri dzień wcześniej w nocy zaczęła krwawić(ja już byłabym w szpitalu
), potem skurcze mocne itd (także byłabym już w szpitalu
) a ona - spokojnie jeszcze do sklepu na zakupy się wybrała
.
Dziewczynki skąd wy bierzecie tyle spokoju i opanowania?????????
Czy wy wszystkie na tym forum takie opanowane?