reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Ja termin mialam na 15.11 wg Om, a wg usg z 12tc na 8.11. Urodzilam 6.11. Blisko. Ale gdybym nie brala tabletek, to bym jeszcze szybciej urodzila...

Malo zagladam do Was bo narazie ukladam sobie dzien z malenstwem, a wciaz cos mi utrudnia- a to Maciejek ktory chory ze nie chodzi do przedszkola, a to nagle teraz na weekend mialam 2dniowa nagla wizyte tescio(dobrze, ze tylko dwudniowa, i nagotowali duuuuzo jedzonka-moj szczesliwy, bo mlowniea mniej roboty a to glownie dla niego jedzonko).

A ja nie zdazylam przed porodem wdrozyc zasady 3x S :(((
Najbardziej to mi tego sexu szkoda ;)
Mojemu M tez, bo teraz minimum 6tyg postu...Ale jestem dobrej mysli, bo w porownaniu z pierwszym porodem teraz wszystko mi sie super szybko goi:))) i nawet nie sikam na krzyz...Kiedys pisalam, ze po pierszym porodzie ledwie celowalam do wc ;), nbo zawsze strumien szedl na boki...

Czesc dziewczynki. Melduje sie dalej w 2paku i przepraszam raz jeszcze za moja nieobecenosc. Postaram sie znowu czesciej zagladac.

Ostatnio pisalam ze mialam male problemy rodzinne i nie mialam sily na forum. Wszystko mnie draznilo i mam juz serdecznie dosc ciazy.... ale juz nie narzekam.

Dzis caly dzien dziwnie sie czuje, rano bolal mie brzuch jak na okres, pozniej przeszlo i znowu zaczelo bolec, jakies dziwne skurcze mialam... nie potrafie okreslic jak je odczuwalam i mam klucia w srodku... ale zeby sie mialo cos bardziej rozkrecic to ani rusz... :wściekła/y: moze w nocy mnie cos wezmie na powazne... bo takie bole to tylko mecza a pozytku z nich nie ma hehe ;-)

ja tez nie mialam okazji wyprobowac 3xS w poniedzialek w szpitalu zdjeli mi pessar w srode wypisali mnie do domu wiec myslalam ze w koncu po tylu miesiacach cos bedzie ale jak polozylismy sie do lozka to wody zaczely mi odchodzic :sorry:
ja wlasciwie teraz tak sie czuje ze juz bym mmogla ale wiadomo ze jeszcze za wczesnie...

Hej,

właśnie wróciłam z kina :) w trakcie TAKIE SKURCZE MNIE ZŁAPAŁY!!! Miałam ich ze 4 co 10 minut ale mega silne!!! Takich jeszcze nie miałam! Przestraszyłam się nieźle :) ale minęły i dokończyliśmy film....
Kurcze ciekawe kiedy się zacznie, ale chyba będzie jednak bardzo bolało :(

babeczki u mnie pojawily sie skurcze narazie dosc niereguralne ale sa czesto i dosyc mocne takze kochane w ciagu paru godz sie okaze czy to nie falszywy alarm i bede rodzic:-)olejku nie zdazylam wypic bo sie skurcze pojawily:-)takze nie bedzie mnie pare dni...buziaki

Dziubasek moze razem dzis w nocy urodzimy??

babeczki u mnie pojawily sie skurcze narazie dosc niereguralne ale sa czesto i dosyc mocne takze kochane w ciagu paru godz sie okaze czy to nie falszywy alarm i bede rodzic:-)olejku nie zdazylam wypic bo sie skurcze pojawily:-)takze nie bedzie mnie pare dni...buziaki

Dziubasek moze razem dzis w nocy urodzimy??

16 11 09 .. fajna data :-) chetnie Wam obydwu jutro pogratuluję :-)

reklama
Do góry