reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

bosastopka ja ponad 2 tygodnie po cc i też sporo krwawię! moja przyjaciółka cały połóg ( 6 tygodnie) miała jakieś krwawienia, plamienia! więc myślę, że to jeszcze może potrwać

reklama
kamcia kurcze:-( żal mi Ciebie bardzo
wiem że i tak cokolwiek napiszę to nic nie da ale
ściskam mocno wierzę że wszystko dobrze się skończy
bo musi

etna u mnie jak u anian
mąż w pracy i tyle trzeba samemu ogarnąć dzieciaczki
ale nie narzekam bo mam tylko dwójkę a nie np czwórkę:sorry:

czesc cioteczki. Pisalam smsa do kamci ale udalo mi sie wejsc na forum na komorce wiec pisze. Jestem aktualnie w szpitalu. Wieczorem zle sie czulam i zmierzylam sobie cisnienie. Bylo wysokie za kazdym razem wiec zadzwonilam do szpitala. Ostatnio jeszcze bardziej spuchlam wiec kazali mi przyjechac. Okazalo sie ze mam duzy poziom bialka w moczu i zle wyniki krwi wiec wyslali mocz do analizy. Podejrzewaja preeclampsie. Nie wiem jak sue to nazywa po pol. Ale jest niebezpieczne dla mnie i oliviera. Wiec zostaje w szpitalu bo beda prawdopodobnie wywolywac porod jak tylko potwierdza swoje podejrzenia. Moje tycie i swedzenie moga byc wynikiem tej eclampsi. Trzymajcie sie i dam znac jak bede wiedziec cos wiecej....

czesc cioteczki. Pisalam smsa do kamci ale udalo mi sie wejsc na forum na komorce wiec pisze. Jestem aktualnie w szpitalu. Wieczorem zle sie czulam i zmierzylam sobie cisnienie. Bylo wysokie za kazdym razem wiec zadzwonilam do szpitala. Ostatnio jeszcze bardziej spuchlam wiec kazali mi przyjechac. Okazalo sie ze mam duzy poziom bialka w moczu i zle wyniki krwi wiec wyslali mocz do analizy. Podejrzewaja preeclampsie. Nie wiem jak sue to nazywa po pol. Ale jest niebezpieczne dla mnie i oliviera. Wiec zostaje w szpitalu bo beda prawdopodobnie wywolywac porod jak tylko potwierdza swoje podejrzenia. Moje tycie i swedzenie moga byc wynikiem tej eclampsi. Trzymajcie sie i dam znac jak bede wiedziec cos wiecej....

trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!! na pewno bedzie:tak:

kamcia ciekawi mnie czy oni w ogole mowia ci kiedy masz sie zglosic jak nic sie nie bedzie dzialo? bo na pewno nie zostawia dzieciaczka w brzuchu:tak: a ksiezniczka na pewno ma sie dobrze, jestem przekonana!:tak: wiem ze masz wrazenie ze jeszcze bedziesz ho ho ho ile w tej ciazy (ja tez mam takie wrazenie :-() ale pewnie max kilka dni i maluszki beda z nami (ile ty po terminie jestes?) sciskam mocno i glowa do gory, ja sama sie staram;-)

i jeszcze jedno, to preeclampse to stan przedrzucawkowy:-(

reklama
Klaudzia informuj Nas co z Tobą bo ta cisza nie do wytrzymania jest....oczywiście jak możesz.
Trzymamy kciuki żeby wszystko było ok z Tobą i Oliwierkiem :-)

Do góry