• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Martolinka - do basenu mam ponoć 500 m, wg przewodnika mojego developera, a jednak jakoś nigdy mi nie po drodze... potwierdzam zbawienny wpływ na dziecko, bo sama pływałam i szkoda, że przestałam... Fakt, że zaczęłam jako 5-latka, ale wyładowywałam swoją energię na nim... co oczywiście robiłam ku uciesze swojej rodzinki, umęczonej moją osobą :-D

reklama
Polaa my chodzimy na basen gdy młody skończył 5 mscy. Mamy zajecia raz w tygodniu w sobote. Teraz sa ferie i jest przerwa i dopiero 4 lutego mamy nastepny termin wiec postanowiłąm dzis ot tak czystko rekreacyjnie pójść. Ponurkujemy troche , popluskamy sie :)

Dziewczyny, nie wiem na ktorym watku o tym napisac, wiec pisze tutaj: jakis czas temu pisalam o problemach z myciem zabkow, mala nie daje sobie wlozyc szczoteczki do zebow, sekunde ja pogryzie, wyssie paste i potem zamyka dzioba. Macie jakies sposoby? Juz myslalam, ze dlatego ze pasta jest mietowa, ale sama woda tez nie chce myc. Jak wiec te zabki dokladnie wyszczotkowac? Mama przylatuje niedlugo i ma nam przywiezc paste owocowa, sprobujemy, ale pisze tutaj, bo moze macie jakies chwyty?

Zamowilam wlasnie taka silikonowa szczoteczke, nakladana na palec, zobaczymy moze ta sie przelamie?:) Jak nie to bede czekac na paste owocowa heh.
Zamowilam tez ta mate wodna o ktorej ktos pisal na zakupach, mam nadzieje ze malej sie spodoba nowa zabawa:)

Anawaka jak zaplacisz niemało kase za kurs to wstaniesz rano nawet w sobote :)Szkoda , ze to tyle kosztuje , bo naprawde pod wieloma wzgledami dla dzieci to niesamowita sprawa :) i na pewno urozmaicenie. Dzis musze młodemu kupic klapki na basen i wyjdzie na to , ze w sklepie w samym aqua parku , gdzie zostawie ze 40 zł... byłąm dzis w pepco , ccc i nie było klapek. Patrzyłam wczesniej na allegro i bardziej oplaca sie kupic na miejscu niz zamawiac doliczajac koszty przesyłki. trudno
Martolinka to zamów przez allegro klapki i dla nas to sie przesyłką podzielimy :)
Zamowilam wlasnie taka silikonowa szczoteczke, nakladana na palec, zobaczymy moze ta sie przelamie?:) Jak nie to bede czekac na paste owocowa heh.
Zamowilam tez ta mate wodna o ktorej ktos pisal na zakupach, mam nadzieje ze malej sie spodoba nowa zabawa:)
my mamy owocowa :))

Etna klapeczki juz kupiłam . Młody ładnie w nich chodzi , :)
Wróciliśmy umęczeni , ale szczęśliwi, Antek spać nie zamierza mimo wszystko. Czekamy na tate , moze ja wyskocze do galerii i cos jeszcze upoluje na wyprzedazy.
Jestem miłośniczką zimy , ale już tęsknie za letnimi wieczorami...

Dziewczyny, nie wiem na ktorym watku o tym napisac, wiec pisze tutaj: jakis czas temu pisalam o problemach z myciem zabkow, mala nie daje sobie wlozyc szczoteczki do zebow, sekunde ja pogryzie, wyssie paste i potem zamyka dzioba. Macie jakies sposoby? Juz myslalam, ze dlatego ze pasta jest mietowa, ale sama woda tez nie chce myc. Jak wiec te zabki dokladnie wyszczotkowac? Mama przylatuje niedlugo i ma nam przywiezc paste owocowa, sprobujemy, ale pisze tutaj, bo moze macie jakies chwyty?
a może ty myj przy niej zęby to ona się skusi ,dzieci lubią naśladować dorosłych więc kto wie

Kuba mi wczoraj zrobił prysznic z mleka i maseczke z kurczaka :)) ,mama robiła nugetsy z kurczaka i zostawiła na chwilę miskę z mlekiem i zanurzonymi tam kurczakami a ja siedziałam obok i Kube miałam na kolanach , nagle czułam jak coś zimnego się na mnie wylewa :)) i dostałam te kawałki na twarz i kolana :) , myśmy się uśmiały a Kuba się popłakał bo się przestraszył

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry