• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

hej dziewczynki my dzis wrócilismy niestety nei nadrobie was taka z was produkcja ale chociaz ten watek nadrobiłam :))

pozatym mam do was kilka pytań ale to juz na wątkach tematycznych :D i nie dzis bo zmecozna jestem :D

aaa
jak dzis jechalam samochodem to mowili ze gdzies za granica w galeri handlowej wyproszono kobiete karmiaca dziecko ... na protest dzieki blogowi jej zrobiono protest :D bodajze dzis przyszło 160 matek karmiacych dzieci :D karmili tak 30 minut!! :D mam nadzieje ze to cos da i wywalcza swoje prawa !! o doczytalam ze dziunka dala wam linka

dziunka gratuluje i zazdroszcze porzucenia smoka :D

Pytanie poważne mam ;-)
Ja z góry zabroniłam wchodzenia do łazienki, chyba ze idziemy się kąpać, umyć, no w jakimś konkretnym celu. Dla mnie jeden mój sik do muszli to milion bakterii, kibel myję często, ale nie będę tego robić po każdym załatwianiu się ;-) ale nawet, jak jest umyty to są na pewno ślady płynów do dezynfekcji + liżąca Asia....eeeee.....poza tym tysiąc różnych rzeczy, suszarka, spinki, pilniki, nożyki go golenia, pumeksy, szczotka do muszli i co tam jeszcze chcecie. No jednym słowem nie wyobrażam sobie Asi w łazience.
Jak Wy to robicie? Czy to ja jakiegoś świra mam?

ja mam tak samo ...lazienka to tylko jak mama jest i to zazwyczaj paweł dłuzej w niej sidzi jak ja musze głowe wymyc a on zazwyczaj bierze zabawki do wody i wrzuca do wanny :D ogólnie łazienka jest niedostepna ;]

ilona212
Jakiś czas temu rozmawialam z moim N o pójściu do pracy. I mówie, ze jak pójde do chaty skrzata to tam pracuje sie do 18.00 , w domu bede o 18.30, a że on kończy o 15-16 to bedzie musial robić zakupy, gotować, mała sie zająć. I wiecie co stwierdził: ze bez sensu praca w takich godzinach, ze moze inna bedzie lepsza itd. No szok
ja pracuje od listopada wieczorami od 17 do 22 zmieniamy sie tylko nad opieka nad Pawłem i moj maz ostatnio do mnie ze to juz koniec chyba mojej pracy bo ile tak mozna <ewidentnie zrozumialam ze mu ciezko juz siedziec z Pawłem:/ sam na sam ;/ >

Kilolku Kuba z tym nozem mnie rozbroił :D

mama i marcel a twoj maz ma wolne np week? to powiedz ze jedziesz do rodziców swoich niech sam zajmie sie ciocia przez weekend i niech TYLKO ugotuje nakrami umyje i poda leki ! ;/

lece spac :*

wrzuce kilka fotek na zamkniety hahahahahahahha i opis co do fotki hahaha ;P

Ostatnia edycja:
reklama
hmmm cala noc ;P no i z ok. 5 min jak on wchodzi ja wychodze :D a no i wieczorem ja wracam to siedzi czasem ze mna z 10 min i idzie spac :D

No to kilolek ma pewnie racje, brauje mu wieczorow z zona

dziunka gratulacie!!! teraz tylko wszystkie wyrzuc zeby sobie raz kiedys nie przypomniala :)

Jutro o 10 pawel ma kontrol, dalej mi kaszle tzn ten kaszel tak na maksa sie wczoraj rozkrecil, na szczescie dzisiaj nie mial goraczi ostatnia w nocy nad ranem.
Nasza lekarka na urlopie, ta u ktorej bylismy wzamian tez od poniedzialku na urlopie idziemy do jeszcze innej, mam tylko nadzieke, że ta mi żadnego antybiotyku nie wciśnie na ten kaszel. będe walczyc jak o niepodległość

Hej laseczki :-)
poczytuje was czesto, nie zapomnialam o was ale nie mam czasu aktywnie uczestniczyc odkad pracuje na wszystko brak czasu.....
ja pracuje od listopada wieczorami od 17 do 22 zmieniamy sie tylko nad opieka nad Pawłem i moj maz ostatnio do mnie ze to juz koniec chyba mojej pracy bo ile tak mozna <ewidentnie zrozumialam ze mu ciezko juz siedziec z Pawłem:/ sam na sam ;/ >
P

Kasiu u nas jest dokladnie tak samo....widzimy sie w weekendy..ale co zrobic.....

Pozdrawiam was wszystki, buziaki :-)

Uff to tak na spokojnie , mogę Wam poodpisywać..
Dziunka - nie masz schizy co do łazienki, Gośka wchodzi do niej pod kontrolą, a jak są niezamknięte drzwi to skubana potrafi się bawić szczotką do czyszczenia WC..blee.
Dziubasek - życzę szybkiego porodu w szpitalu;-) , super opieki i szybkiego powrotu do domu...
Kasiiula - mi się też wydaje, że Twojemu małżonkowi brakuje "normalności", czyli żony w domu wieczorem... ja bym tak długo też nie wyrobiła, bo ile tak można?? A weekende jest zbyt krótki by nadrobić zaległości małżeńskie i dzieciowe...
My wczoraj mieliśmy wieczór niby dla siebie, ale najpierw królował mecz , a potem dopiero małżon zainteresował się moją osobą.. i znów wylądowałam w łóżku koło 23... Gonia od 3 co 40 min - godzinę robiła nam pobudki, więc znów wyglądam jak zombie na etacie... Ciekawe czy druga kawa postawi mnie na nogi?

Witam, u nas dzis mrozno ale pieknie. Sloneczko swieci , az chce sie życ. Dziś pojdziemy na spacer bez wozka. Wczoraj Majce bardzo sie podobalo, i jestem w szoku jak swietnie sobie radzila chodzac po sniegu.
Milego dnia dziewczyny

Witajcie,
u nas znowu kolejny poniedziałek:tak: cudny weekend rodzinny mi nął i oby do piątku:tak:
Za jakis 40 min wybiramy sie na spacer bo słonko sie przebija;-)
Kasiula fajnie , ze juz wrociłąś:tak:
Etna oby juz było lepiej!!!!trzymam kciuki. Chciałąm Was w tym tyg odwiedzic , ale to zalezy od tego jak Pawełek bedzie sie miał
Dziunka jak koty?

eh hej dziewczyny,
u mnie po staremu czyli brak czasu. Do tego coś mnie bierze :( łamie mnie w kościach, totalny brak sił i chyba troche gorączki - póki co karatu,kaszlu brak. Wczoraj troche odpoczęłam bo On zajmował sie ciotką aha i do lekarza nie dzwiniliśmy bo jakos sie ciotka lepiej czuje i mówiła ze na razie se darujemy to, ale Marcel to masakra :( nijak nie mozna go okiełznać - człowiek błyskawica i kaskader :( do tego nieposłuszny. Mam dosc juz sie z nim uzerać tez. Dzisiaj jestem dentka.

reklama
hmmm cala noc ;P no i z ok. 5 min jak on wchodzi ja wychodze :D a no i wieczorem ja wracam to siedzi czasem ze mna z 10 min i idzie spac :D

:szok: ja bym tak nie wyrobiła. Wczoraj na 18:30 A szedł do "pracy", dwie godziny go nie było (a tak od rana razem) to myslałam że dostanę fioła z tymi dwiema wariatkami:-D

Dziunka jak koty?

Aaaaa po staremu ;-) rudy odpuścić nie chce, czarno-biały kochaniutki nakolannik :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry