Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziunka wiem , ze jak sprzedacie auto to WAm ulży, ale z drugiej strony sama wiesz... w kazdym razie ja w tym tyg mam tescia auto wiec moge Was odwiedzić.
Dziewczyny, nie wiem na ktorym watku o tym napisac, wiec pisze tutaj: jakis czas temu pisalam o problemach z myciem zabkow, mala nie daje sobie wlozyc szczoteczki do zebow, sekunde ja pogryzie, wyssie paste i potem zamyka dzioba. Macie jakies sposoby? Juz myslalam, ze dlatego ze pasta jest mietowa, ale sama woda tez nie chce myc. Jak wiec te zabki dokladnie wyszczotkowac? Mama przylatuje niedlugo i ma nam przywiezc paste owocowa, sprobujemy, ale pisze tutaj, bo moze macie jakies chwyty?
Etna klapeczki juz kupiłam . Młody ładnie w nich chodzi ,![]()

a może ty myj przy niej zęby to ona się skusi ,dzieci lubią naśladować dorosłych więc kto wie
Kuba mi wczoraj zrobił prysznic z mleka i maseczke z kurczaka) ,mama robiła nugetsy z kurczaka i zostawiła na chwilę miskę z mlekiem i zanurzonymi tam kurczakami a ja siedziałam obok i Kube miałam na kolanach , nagle czułam jak coś zimnego się na mnie wylewa
) i dostałam te kawałki na twarz i kolana
, myśmy się uśmiały a Kuba się popłakał bo się przestraszył

Ania musiało wygladac to zbaawniea jak te nugetsy ? dało sie z nich cos zrobic? jak smakowąły?
Martolinka a gdzie Ty chodzisz na wyprzedaze udalo Ci sie cos kupic??bo ja jak bylam to nic nie widzialam:-(
Ania fakt niezle danie z Ciebie Kuba zrobildaj przepis na te nugatsy
![]()
Ania musiało wygladac to zbaawniea jak te nugetsy ? dało sie z nich cos zrobic? jak smakowąły?
ja robilam je w weekend i powiem wam ze sa zwykłe jedynie sos doby ... a kuraczk w panierce "złotej" temu ladnie wygaldarobiłyśmy te nugetsy z knora i nawet w miare smakują , chociaż liczyłam że bardziej zbliżone będą do tych mcdonaldowych