C
Cleo1981
Gość
kto już choinke schowal lub wyrzucił...mi padły światełka NOWE 30 zeta dałam i 4 dni działały niech to szlag!!!!!!!!!!!!!!!! Igi sciaga łancuchy,bombki, wyglada tragicznie to wszystko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

zrób fotke 

u Ciebie zawsze wesoło nawet chłop Ci musi pochorować
kto już choinke schowal lub wyrzucił...mi padły światełka NOWE 30 zeta dałam i 4 dni działały niech to szlag!!!!!!!!!!!!!!!! Igi sciaga łancuchy,bombki, wyglada tragicznie to wszystko.
miałam ochotę ją rozebrać już wczoraj
Chłop mój ma ospę![]()

Dziunka sprzedałaś mnie z tymi zdjeciami![]()

Ty tu nie świruj tylko wrzucaj fotencje
same nówki i firmówki, dziś było -50%
dla Asi dorwałam świetną czapkę H&M za 4 zł
dla siebie kilka swetrów, dla A sweter, moja mam podobnie + sukienka na sylwestra
ostatni raz do niej poszłam wczoraj,odniosłam ostatnio wrażenie że traktuje mnie chyba na wyłączność jak służbę jej męzulek nie lepszy...no to baj baj ja spadam do Biedronki
(mamy taki atlas swiata dla dzieci). Jestem pewna ze OLi tak duzo mowi bo od czerwca bardzo duzo z nim rozmawiamy i czytamy książeczek. A w zdaniach tyle słow pięknych wplata ze oczom nie wierzymy. Także u nas tatus takze jest kochany
Wszystko pokazuje. Za to widzę jak wszystko w główce analizuje i mam wrażenie że jak wkońcu się przełamie to mu się buzia nie zamknie przez tydzień