reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

kto już choinke schowal lub wyrzucił...mi padły światełka NOWE 30 zeta dałam i 4 dni działały niech to szlag!!!!!!!!!!!!!!!! Igi sciaga łancuchy,bombki, wyglada tragicznie to wszystko.

reklama
Mi światełka pies przegryzł:wściekła/y:Popieściło go trochę, ale nic się mu nie stało. Ł jakoś to posklejał. Drugie światełka ja wyrwałam bo za kabel pociągnęłam i sama wtyczka w gniazdku została:wściekła/y: No co za badziewie teraz robią to szok.

Na filmiku się poryczałam jak bóbr

Cze
Film wytrzymałam do 3 min. potem dałam sobie spokój... Siedzę w domu, bo jeden dzień opieki mi został z tego roku do wykorzystania ;-)
Chłop mój ma ospę:-D:-D:-D wygląda na razie ok, ale to dopiero początek:szok:
Znikam do towarzystwa, bo mi chałupę rozniosą...

Hej.

Dziunka sprzedałaś mnie z tymi zdjeciami :-D

My mamy jeszcze choinke , ale leca z niej igły, nie wiem ile jeszcze wytrzyma. U mnie pada snieg tzn kilka platków widzialam :-D:-D:-D

Tyle piszecie, ze nie pamiatam co komu odpisac no :-:)szok::-D

U mnie też jeszcez jakoś stoi ale leci i kot notorycznie ja rozbiera. Michalowi się znudziło. Powinna dostać do 3 Króli ale watpliwa sprawa.

Ide z dzieciakami na dwór choć nie chce mi się okrutnie apotem śmigam do gina, jeszcze mniej mi się chce

kto już choinke schowal lub wyrzucił...mi padły światełka NOWE 30 zeta dałam i 4 dni działały niech to szlag!!!!!!!!!!!!!!!! Igi sciaga łancuchy,bombki, wyglada tragicznie to wszystko.

Łączę się w bólu, mój kot dobrze wie jak mnie doprowadzić do szału:wściekła/y: miałam ochotę ją rozebrać już wczoraj:wściekła/y:

Chłop mój ma ospę:-D:-D:-D

:szok:

Dziunka sprzedałaś mnie z tymi zdjeciami :-D

:-p:-p:-p Ty tu nie świruj tylko wrzucaj fotencje:-p

Wyskoczyłyśmy z mama na zakupy do lumpa i tyle naprzynosiłyśmy że szok:szok: same nówki i firmówki, dziś było -50%:tak: dla Asi dorwałam świetną czapkę H&M za 4 zł:tak: dla siebie kilka swetrów, dla A sweter, moja mam podobnie + sukienka na sylwestra:tak:

o Dziunka szaleje :-)

zaczynam pracę 2 stycznia:-)podpisanie umowy itp itd jednak idę na 3/4 etatu tej baby od sprzatania mam dość.wczoraj chciała mnie przekrecic na 150 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i mi wmawia jak nie umie liczyć sama...a skonczyła jakąś wyższą matematyke i uczy w szkole:wściekła/y:ostatni raz do niej poszłam wczoraj,odniosłam ostatnio wrażenie że traktuje mnie chyba na wyłączność jak służbę jej męzulek nie lepszy...no to baj baj ja spadam do Biedronki:-D

hej dziewczynki
ja tylko podczytałam listopad i znikam :)

Chłopaków oddelegowałam do tesciowej, sama ide do sasiadki ktora urodziła ze 3 tygodnie temu w odwiedziny a potem do chłopaków!
W swieta mailam meza 5 dni w domu, spędzilismy je fantastycznie i rodzinnie. Teraz tez 5 dni w domku z nami siedzi. Oli nie odstępuje go na krok a i H cudnownie z nim spędza chwile, bardzo duzo czytają, H opowiada małemu o wszystkim, nawet i murze chinskim :-D (mamy taki atlas swiata dla dzieci). Jestem pewna ze OLi tak duzo mowi bo od czerwca bardzo duzo z nim rozmawiamy i czytamy książeczek. A w zdaniach tyle słow pięknych wplata ze oczom nie wierzymy. Także u nas tatus takze jest kochany :)

Ana!!! zdrowka dla Was wszystkich. Biedny chłop tez na niego musiało pasc :)

Cleo zdrowka dla Was także!!!

U mnie choinki stoją jeszcze dwie. W pokoju z tv nasza piękna złota (tak przyjemnie jest lezec w lozku i na nią patrzec ze nie wiem czy i kiedy ją rozbiorę) a i u Olinka prawdziwa w doniczce wiec i tez postoi :) lampki 100 pieknych zieloniutkich kupilismy na targu za 8 zł i działają bez zarzutów, tfuuuuu

zmykam :)

reklama
Ula - no widzisz, a my też bardzo dużo mówimy do Julka, bajki, książeczki, atlasy, komputer, non stop coś mu się opowiada. Zuzi się buzia nie zamyka właściwie. A Julek ani me ani be, no dosłownie nic nie chce mówić. Już załamuje się powoli. Wiem że jest wszystko ok ze słuchem i wogóle, wszystko rozumie, jest bardzo mądry, nie mam pojęcie dlaczego nie chce mówić. Ostatnio są postępy, bo kilka słów się nauczył ale nadal bardziej po swojemu. Bo u nas to nie jest że on mówi po swojemu tylko wogóle nic nie mówi:wściekła/y: Wszystko pokazuje. Za to widzę jak wszystko w główce analizuje i mam wrażenie że jak wkońcu się przełamie to mu się buzia nie zamknie przez tydzień

Ana- współczuje ospy, nie ma to jak chłop chory:no:
Cleo - super że tak szybko do pracy pójdziesz. Będziesz miała umowę i nikt Cie już nie oszuka:-)

Do góry