reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

Dziunka gdzies na listopadzie wrzucalam przepis a jak nie jest na blogu moje wypieki przepis na naleniki .

Asia juz spi na noc???wooooooowwww a spała w dzien? U mnie Oli nie spał a jest jak skowronek! :wściekła/y:ja w szoku jestem jak Twoje dzieci szbko chodzą spac

reklama
No właśnie,matka tej dziewczynki też miałą półpaśca po córeczce...

Dziunka może ale naprawdę mam dość. Mdłości też.Głodna jestem a na nic nie mam ochoty....
A robiłaś test? Mimo @ ciąża może być...

Kacper też nie spał w dzień a wariuje.Nie ma mocnych.Dosyć świętowania.Zaraz kolacja i spać.

Dziunka gdzies na listopadzie wrzucalam przepis a jak nie jest na blogu moje wypieki przepis na naleniki .

Asia juz spi na noc???wooooooowwww a spała w dzien? U mnie Oli nie spał a jest jak skowronek! :wściekła/y:ja w szoku jestem jak Twoje dzieci szbko chodzą spac

Spała, pół godziny. Normalnie śpią przed 20 (żebym na swoje seriale zdążyła:-D), ale jak Asia ma marudny dzień to idzie spać nawet o 18. Tylko ze ja je budzę codziennie o 6:30, jak jest weekend to śpią do 8-9, odsypiają po prostu poranne wstawanie.

Znalazłam przepis, czekam teraz na ciasto, ciekawe czemu trzeba tyle odczekać. Jakie to ciasto miałyście? Rzadkie? Jakie robiłyście nadzienie?

edit. Gosiu nie robiłam, jutro kupię dla świętego spokoju, ale nie sądzę żeby to było to.

Dziunka ja tez sie zastanawiam czemu ciasto nalesnikowe zawsze musi odlezec swoje. Jak mam czas ciasto lezakuje, jak nie, od razu smaże i nie widze roznicy. Wiec jakzes głodna smaż kobieto :-)

Moi się kąpią, zaraz czytanie i spac. Mam nadzieje ze szybko pojdzie zasypianie bo juz Oli ziewał.

Wiecie normalnie znowu sie martwię o Olinka, jakis taki nieswoi jest, w nocy krzyczy, płacze, w dzien humorzasty ze szok. A taki przeciez nie był. Wczesnie zwalałam na zęby, i przeważnie przechodziło po jakims czasie a teraz zęby wyszły, dziecko było cudowne a teraz znowu. Ja cierpliwosci mam mało, ale staram sie nie krzyczec chociaz dzis troszkę nakrzyczałam, albo nie pozwalalam wielu rzeczy i był ryk. Czuję sie wtedy bardzo źle ale troszkę trzeba OLiska przytępic.

Gosiulek - to moja Gonia jak na razie ok, po tej ospie... obserwować jednak muszę:zawstydzona/y:
Dziunka - mam nadzieję, że to jednak nie półpasiec, małżon mnie od początku obserwuje czy mi nie wyskakują jakoweś wypryski;-)... mam cichą nadzieję , że to tylko zmęczenie materiału...
Ula - mnie też brakuje cierpliwości ... i mam ochotę powywieszać towarzystwo za nóżkę , głową w dół na balkoniku.:wściekła/y: , pogoda też negatywnie wpływa na nasze dzieci.
Martolinka - mam nadzieję, że humor związany jest z głupawą pogodą , a nie problemami..
Ja wiem, że źle oddziałowuje na mnie spadek/wzrost ciśnienia, pełnia księżyca i wiatr! Nawet halny w górach....:szok::szok:
Lecę usypiać towarzystwo.

a my po wizycie u ciotki. Marcel sie wybawił z ulubionym wujkiem ze heja. mi sie jeszcze nie zdarzyło zeby młody nie spał w dzien mniej niz 1 godz.

Ula a moze Oli tak reaguje na skok rozwojowy, który pojawia sie przeciez co jakis czas. Ze własnie niespokojnie śpi i chodzi rozdrażniony.

Wiecie co? Marcel u cioci zjadł na kolacje dwie kiełbasy śląskie i dwie kromy chleba :szok: Normalnie jak stary chłop :-D:szok::szok::szok: No nic teraz tylko musze go wykąpać, wyszorować zeby i spac........ bleee
Chyba ta pogoda nas tak psychicznie rozstraja bo ja tez taka niedobita chodze :confused::dry:

reklama
Usmażyłam najpierw dwa naleśniki z tą kremówką i o ile w smaku dobre to jak to powiedziała Agrafka takie szmatkowate i do tego rozrywały się przy odwracaniu:confused: więc na oko dosypałam wszystkiego po trochu i usmażyłam normalne:-D

Do góry