reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

etna, wspolczuje skazy
dziunka i cleo, gratuluje mieszkania
mama, moze aktycznie pracuje
aniasm zazdroszcze sniegu, u nas nie bylo wcale

zapomnialam co jeszcze mialam komu napisac....

moja mama wczoraj poleciala i troche pusto, mloda sie bardzo zzyla z nia. dzis zrobilam salatke i upieklam plesniaka i pojechalam do kolezanki obejrzec nowy dom.bardzo milo spedzilysmy popoludnie.

od czwartku za to mam czarne wlosy :wściekła/y: kupilam farbe garnier nutrisse esspresso i mial byc piekny braz,a wyszedl najczarniejszy czarny. jestem wsciekla, bo mam bardzo jasna cere i wygladam jak trup. pisalam do naszej klaudzi i polecila mi taki produkt,ktory naklada sie jak farbe i on przywraca twoj naturalny kolor wlosow(chyba,ze ktos uzywal rozjasniacza albo farb roslinnych) . nazywa sie colour B4. juz go kupilam, musze go w koncu nalozyc, bo nie moge juz na nie patrzec, tylko chcialam wlosom dac troche odpoczac, bo po tej farbie sa jakies sztywne. w ogole to ja odradzam, bo jak poczytalam na necie, to jednej lasce po farbie jasny blond wyszedl sredni braz....:eek:

reklama
o BanAna a ja zawsze garnier natirals używam i nigdy cąle szczęście sie nie zawiodłam. A tak wogóle to mam chęć na jakieś konkretne zmiany. byłam niedawno u fryzjera ale w sumie nic nie zmienilam i taa bbez wyrazu i ksztaltu mam tą fryzure ale nie wiem co bym chciała.

Mama i co? Trzeźwy? skruszony? co mówi?

Dzień dobry...
U nas dzisiaj pada snieg....
Mnie boli głowa i jestem wkurzona.Wczoraj zaglądam małemu do gardła a tam naloty jak były tak są:wściekła/y::wściekła/y:

Mama kurde on zawsze był taki niezależny?
U mnie to by nie przeszło.Ja od razu się wkurzam. Nawet jak ma się spóźnić kilka/kilkanaście minut to dzwoni.W końcu z obiadem czekam.Niech szanuje mój czas/moją pracę. Były na tym punkcie spięcia ale się nauczył.

Idę zrobić sobię kawę...

Cze
Kikolek - super, że wypad na miasto się udał;-)
Ania - wow, śnieg,, sanki to co listopadziaki lubią... tylko w Pl niestety nie ma śniegu....
Mama - z tymi chłopami to same problemy bez nich też nie jest "różowo"... Może na serio był z szefem, może szef potrzebował rozmowy, cholewa ich wi...
BanAna - mam nadzieję , że z włosami dasz radę... a pustka w domu po wyjeździe mamy też jakoś zniknie...
Gosiulek - wyobrażam sobie jaka jesteś zła na te naloty, zdrowia życzę i braku bólu głowy,,,

Moje ślepią się na toma i jerrego, Hanka siedzi mi na kolanach, Gonia leży ehhh , mnie się ziewa, bo dziś w nocy Hanka się rzucała i znów coś przerabiała w śnie... Chmury łażą, słonko się przebija, jakoś trzeba będzie wziąć towarzystwo i pójść na spacer. A ja mam lenia jak cholewa.:zawstydzona/y:

Gosia robiłaś test?
U mnie znów nic z tego....Nie wiem już czy śmiać się czy płakać....

Test robiłaś? Ja nie, ale nie czuję żebym miała w tej ciąży być. Zresztą to niemożliwe:tak:

dziunka to kiedy się przeprowadzacie??:-)

A nie wiem, A właśnie jest u faceta. Ale myślę że nie szybciej w przyszły weekend.

Ha ha ha Dziunka mówiłam rano żebyś dała znać jak wyniki Asi.Wszystko mi się pomieszało.Myślałam że dzisiaj jest poniedziałek.;-)

Też się zastanawiałam co tak piszesz o tych wynikach:-D

od czwartku za to mam czarne wlosy :wściekła/y: kupilam farbe garnier nutrisse esspresso i mial byc piekny braz,a wyszedl najczarniejszy czarny. jestem wsciekla, bo mam bardzo jasna cere i wygladam jak trup. pisalam do naszej klaudzi i polecila mi taki produkt,ktory naklada sie jak farbe i on przywraca twoj naturalny kolor wlosow(chyba,ze ktos uzywal rozjasniacza albo farb roslinnych) . nazywa sie colour B4. juz go kupilam, musze go w koncu nalozyc, bo nie moge juz na nie patrzec, tylko chcialam wlosom dac troche odpoczac, bo po tej farbie sa jakies sztywne. w ogole to ja odradzam, bo jak poczytalam na necie, to jednej lasce po farbie jasny blond wyszedl sredni braz....:eek:

Wiesz, wszystko zależy na jaki kolor kładziesz farbę. Ale powiem Ci że bratówka kupuje zawsze jakiś tam brąz a wlosy ma czarne po tej farbie jak heban:-D w sumie nie wiem po co ten brąz kupuje:-D a blondy jednak lepiej u fryzjera robić:tak:

banana wierze że bez mamy pusto moja była u mnie 2 m-ce i normalnie się przyzwyczaić nie mogę

I jak sobie radzisz?

Odnośnie WOSP i Kościoła:
Lubelskie: Ulotki w kościele w Poniatowej: Dając pieniądze na WOŚP popełniasz grzech - 6 stycznia 2012

My zlądowaliśmy w domu dziś nad ranem:zawstydzona/y: byliśmy u znajomego, oj co się działo:szok: najpierw monopol, a potem wygłupy, jakbyśmy mieli po 15 lat:-D najlepiej jak jego mama weszła do pokoju o 2 w nocy sprawdzić nas:-D jak za dawnych lat:-D a ja przecież najmłodsza, reszta 32+:-D

WOSP wspomogliśmy, laski obklejone, jak byliśmy na dworzu to lało, ledwo weszliśmy do domu a za oknem słońce:eek:

Asia od rana po angielsku śpiewa:szok: jednak moja nauka coś daje, zresztą plecak już od dawna nazywany jest przez nią po ang. backpack:tak: nie do końca wiem czy kuma o czym śpiewa ale przynajmniej się osłucha z tym językiem:tak:

reklama
Co do WOSP włączcie jedynkę...o szkoda właśnie się kończy Między niebem a ziemią...
1325865316_by_Hafananana%20_500.jpg

Do góry