reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

ja pierdziele ile kasy.mi tez kiedys balneum lekarz przepisał.ale jest tańszy w aptece tez specyfik ma ciut mniej % parafiny robi polska firma chyba soraya i o połowe tanszy..zapytaj w aptece

nie moge sobie nazwy przypomniec tez na O zaraz moze znajdę

reklama
ja pierdziele ile kasy.mi tez kiedys balneum lekarz przepisał.ale jest tańszy w aptece tez specyfik ma ciut mniej % parafiny robi polska firma chyba soraya i o połowe tanszy..zapytaj w aptece

nie moge sobie nazwy przypomniec tez na O zaraz moze znajdę

ten co teraz mam ma wlasnie zero parafiny

ciuteńkie Was nadrobiłam

Etna współczuję skazy:-(przerabiałam to na sobie masakra...powiedz jak dajesz radę i co Pawełek ,czym zastępujesz,jak on to znosi?? czy są szanse że skaza minie jak u Igiego???

Kilolku mieszkanko jest 2 pokojowe ,odzielne wc,przepiękna kuchnia,dwustronne,zadbane :-) cena akurat do standardu a nawet zaniżona.jak się wprowadzimy porobię foteczki.

tylko babeczka zabiera komodę bo warta 6 tysi:szok:i nawet sie ciesze bo ma szybki nie daj Boże by sie stłukły...i zostajemy z sofą i fotelem w dużym pokoju...musimy kupic jakąs sobie komódkę

Dziunka a to w tym samym bloku bedziesz mieszkac??
cleo z opisu super, czekam na fotki. A kiedy sie wprowadzacie?

Dziunka a to w tym samym bloku bedziesz mieszkac??

Nie, nie, na całkiem innym osiedlu:tak:

No ale trochę się nie możemy teraz zdecydować. Wczoraj poszliśmy zobaczyć jeden domek i na razie w remoncie, ale w marcu/kwietniu moglibyśmy się wprowadzać, jest nieduży, ale cudny. Na dole przedpokój, potem salon, a z salonu wchodzi się do kuchni i obok łazienki. Z salonu są schody na poddasze i tam dwa pokoje. Ładne, jasne:tak: tyle że dach chcą robić i pewnie musielibyśmy się do zimy pomęczyć w jednym pokoju.
Ogrzewanie kominkiem z nawiewami, własnie montowali.

A potem znaleźliśmy jeszcze mieszkanie na 2 piętrze, dwupokojowe, z wyposażoną kuchnią za jedyne 650 zł, 47 m2:szok: na zdjęciach czyściutkie, jutro idziemy oglądać :-)

A do tego mieszkania na 3 piętrze nie idziemy jednak, A dzwonił że rezygnujemy, facet się zgodził bo miał innych chętnych.

Witajcie,
u nas dziś spadł śnieg;-)
Wybieramy się dziś na zakupy "lumpokowe". Po drodze zabierzemy moją przyjaciółkę Alicję , która nas odwiedzi na 2 dni:tak:bardzo się cieszę.Mamy dziś kolędę na 16.30 i wizyte na tę samą godzinę. :cool2:M najwyzej będzie szukał księdza po piętrach. W zeszłym roku byliśmy na wyjeździe i nie przyjeliśmy kolędy więc teraz wypada w końcu
Jestem wściekła bo skusiłam się na ser twarogowy w almie a nie jak zawsze z biedronki i spie... sernik. W środku płynął.

reklama
Do góry