reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

Robiłam wszystko jak zawsze, ale ten ser chyba miał specjalne wymagania:confused:
Ja do tej pory używam emolium- emulsji specjalnej. Wcześniej jeszcze płyn do kapieli . Skórka po emolium jest super.

reklama
my na szczesie nic juz nie używamy ;p a duzo nam tych oilatum schodziło. Teraz to tylko maść cholesterolowa do polików na mrozy no i tyle :szok: żadnych nawilżających ciało itp bo młody ma fajna skórkę. A mam cała szafke takimi specyfikami zawaloną. Albo to wywalis musze albo co kilka dni nawilżyć młodego po prostu zeby to zużywać powoli. Albo sama bede sobie to wcierała :-D Bo jakoś nie umiem wywalić, narnować itp.....

Martolinka no jak to Ci nie mógł wyjsć sernik z sera z ALMY:-Dtaki drogi sklep,luksusowy no wiesz :-Dja też słyszałam dobre opinie o serze z Biedronki :-):-):-)

ja nie wiem czy u nas to snieg czy szron jakiś mróz :sorry:

w szafie znalazłam wczoraj dla Igiego ogrodniczki jeansowe które były niedawno za duże nadal sa ciut nogawki ale ogólnie są extra.kurde jak fajnie w nich wyglada ta mała dupinka:-)

Witamy u nas też rano był snieg, a teraz już topnieje i na dodatek zaczyna padać, a ja muszę pędzić do sklepu. Ogólnie to mam strasznego lenia. Kolejna nocka straszna, ale naszczęscie po wyjściu Ł do pracy pospaliśmy do 8.30. Dziś pewnie panicz nie pójdzie spać, wczoraj poszedł z oporami i rządził do 22 mimo, że wstał o 15. A w zeszłym tygodniu potrafił spać do 16 i o 21 już smacznie chrapał, nie wiem o co chodzi :confused:

MARTOLINKA ja zawsze robię z sera Mona w kostkach tani i świetny, ale nie wiem, czy on u was dostępny.

ETNA OBY BYŁO JUŻ TYLKO LEPIEJ ! Ale ci dają popalić w pracy.

Cze
dziś mieliśmy pobudkę 4:45 Hance zachciało się siusiu i koniec spania. Małżon na tyle dobrze się poczuł, że odwiózł nas do przedszkola, żłobka.. oczywiście spóźniłam się do roboty, a dziś jak na złość pełno nieprzewidzianych rzeczy...:szok:
Etna - 10 godzin!!! Jejuuu, mam nadzieję, że skaza będzie delikatna, nie zazdroszczę takich restrykcji, ale jak mus, to mus.
Martolinka - mam nadzieję, że lumpkowe zakupy się udadzą, a film będziesz oglądać z zapartym tchem ;-)
Cleo - to szybko ta przeprowadzka, mam nadzieję, że mieszkanie będzie funkcjonalne ;-) ; bym podjechała do ikei, ale na razie to marzenie do końca tygodnia :zawstydzona/y:
Dziunka - to nastawiacie się na 2 pokoje? Myślałam, że celujecie w 3, by osobno mieć kobitki ;-)

Nie pamiętam jeszcze co komu, znikam dalej do roboty.;-)

reklama
Do góry