reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
Ja właśnie wypiłam sobie grzane winko i tak mi sie "lekko" na sercu zrobiło :-p

Mały bawi się z babcią, mąż pije grzane piwo, sielanka konczy sie jutrzejszym powrotem do pracy :sorry:

Dziunka Martolinka tylko grzecznie :-D:-D

Kilolku ale wam sie przytrafiło :no:

Hej:-)
Ja już sobie odpoczywam niedzielnie..rano zrobiłam zakupy w Kauflandzie (wczoraj nie mieliśmy jak ich zrobić), potem Seba zaliczył spacerki, najpierw z Marysia na sankach, a potem z Martą w wózku;-). Po spacerku Marysia ładnie zasnęła..a ja mogłam spokojnie zrobić obiadek:tak:
Po południu Marysia jeszcze raz poszła z tatką na spacerek - będzie dobre spanko w nocy;-)

Kilolku
, współczuję..mam nadzieję, że szybko Wam ten piec zreperują!!
Etna, pochwal się, co Martolinka dobrego zrobiła..narób nam kochana smaka:-D
Po raz kolejny się powtórzę, zazdroszczę spotkanek i życzę miłego popołudnio-wieczoru Martolince i Dziunce!
Aga4444- wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i 100 lat!!Dla Ciebie specjalnie torcik;-)
009-2.jpg

Martolinka, to niezłe zakupy Was czekają!!!:-) kurcze ten czas leci, jeszcze troszkę i Alicja będzie z Wami:-), a dopiero ja przebierałam nogami;-)
Anawawka, Gosiulek, zdrówka dla Waszych dzieci!!!
Jagodowy Jacku, jak się udał spacerek do kościoła?:-)

reklama
Do góry