reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
Witam, jestem mamą listopadową 2010. Mój synek Krzyś bierze udział w konkursie gdzie do wygrania jest 2000 zł. Bardzo proszę o wsparcie i oddanie głosu na Krzysia. Za wszystkie głosy bardzo dziękuję. Wystarczy tylko kliknąć

Proszę głosujcie na Krzysia: WIELKI FINAŁ

hej
kilolku współczuje , a nie masz jakiejś farelki albo jakiegoś grzejnika olejowego?? my to zawsze mamy takie coś na strychu schowane ;-)(ale w PL)
dziunka właśnie kilka postów wcześniej pisałam że Norwegia taka zimna to zwłaszcza na reklamach jest bo wszystko od regionu zależy , mój D jak pracował koło Lilahamer to mieli po -30 stopni mrozu a tutaj mieliśmy najwięcej -10 i wcale tego tak nie odczuliśmy (mieszkam nad samym morzem Norweskim gdzie wchodzi w Atlantyk ) często w nocy jest cieplej niż w dzień :tak:
Kuba właśnie poszedł na drzemkę więc się biorę za obiad i potem muszę wyciągnąć mojego na jakiś rodzinny spacerek :-)

Dzięki AniaSm faktycznie mam ukryta dmuchawę o której zupełnie zapomniałam :-) tylko mam watpliwości czy da sie nia ogrzać otwarte mieszkanie :baffled: ale lepsze to nic niz. Na razie na infolini poradzili jak ustawic tryb awaryjny ale uprzedzili, ze dlugo nie pochodzi w ten sposób :baffled: a serwisant będzie u nas najwczesniej za 3 dni, iby maja takie obłożenie :eek: ehhh

Cze
noc ok, ale ja jakaś rozwałkowana...
Czytałam, ale jak bonie dydy nie pamiętam co komu...:szok::szok::szok:
Kikolek - trzymajcie się ciepło, co do pieca i speców kogoś z rozumem zamieniło z kretem albo co...

Dla mnie zimy może nie być, tzn. lubię jak leży śnieg, słońce świeci , jest lekki mróz , a nie ma wiatru. Ale torzadkość, więc,,,,
No i muszę wyłączać kompa na szybko bo mi Gosia wylała wodę...

O matko Kilolek współczuję.
To chyba jakieś żarty że za 3dni.Pacany...
Oby szybko wszystko wróciło do normy...
no junkers niestety tak pracuje. Kiedyś jak piorun w dom strzelił i spalił się piec to tez powiedzieli, ze mają oblożenie i trzeba min 3 dni czekac, a był to środek lata.
Jutro po prostu zadzwonie od nieautoryzowanego serwisu, dzisiaj nie odbierają te które znam, widac nie pracuja w niedzielę

reklama
Do góry