reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie,
wstyd się przyznać , ale spadł śnieg a ja nie miałam dla małego spodni od kombinezonu;-)zawiozłam panów na basen i sama pojechałam do galerii (bleee). Udało mi sie dorwać ostatnie pasujące w reserved za niecałe 40 zł;-)
Maz Etny razem z moim dziś zabalowali a my miałyśmy niezły ubaw;-) Mniejsi panowie nieźle się bawili , muszę przyznać , że mogę nawet powiedzieć "bawili się razem";-)
Wzięłam pod wieczór M i Antka na śnieg , ale było wesoło. Fascynujące jest jak maluchy cieszą się małymi drobnostkami , odkrywają świat z zachwytem . My starzy już prawie na padający śnieg nie reagujemy

My mieliśmy już mieć gości, ale na szczęście A udało się odwołać znajomych. Teraz się relaksujemy;-) chwilowo tylko wpadłam tutaj bo A poszedł się myć;-)

Jacku ale lipa to tylko jeden ze składników Lipomalu. W sumie myślałam że taki syrop można stosować np tydzień a nie na okrągło.

O jeju zaraz wyjdę z siebie...:wściekła/y:Moje dziecko ryczy i ryczy odkąd wylazł z kąpieli.Siłą go wyciągnęliśmy i teraz ryczy...już prawie godzinę...niczym nie można tego uparciucha uspokoić...tylko bajką udało mi się na chwilę ale wyszłam by sam zasnął i co? Mąż poszedł bo przecież obrażalski buczy

Ostatnia edycja:
dziunka masz rację inne to: maltodextryna rodzaj słodzika używany przez kulturystów jako źródło węglowodanów i ekstrahent etanol - rozpuszczaknik:)szok:) czy też raczel vehiculum:)-))
i to raczej wszystko. Do puki nie będzie mogła brać tabletek nie mamy wyjścia też wolałbym samą lipę.
Jak była maleńka dostawała z mlekiem. Naulotce zalecają długotrwałe stosownie( a jakże)

martolinkamasz rację Dobrusia klaszcze z radości jak pada śnieg łapie w łapki albo na język. Mnie też bardzo cieszy śnieg. Kobiety to raczej zmarzluchy i Jagoda nie przepada chociaż w górach dzielnie z nim się mierzy.:-)
Kończę bo "tata,tata,tata,tata,tata,tata,tata,tata,...

ja jestem zmarzluch ale snieg uwielbiam, zwlaszcza jak padaj takie ogromne platy....

w koncu udalo mi sie znalezc czas,zeby nalozyc ten dekoloryzator,zeby sciagnac ten czarny z glowy. obym nie skonczyla jako ruda :-D mi to nie przeszkadzaloby za bardzo, ale panu byloby chyba nieco nie teges :-)

Marta tylko że Norwegia nie wszędzie jest taka jak pokazują na reklamie :tak: u mnie w zeszłym roku średnia temp w zimie wynosiła -10 więc to niewiele biorąc pod uwagę co się działo w PL :tak:
osobiście nie lubię zimy ,wolę cieplejsze klimaty ale śnieg mnie cieszy ze względu na dzieci bo pamiętam że jako dziecko bardzo lubiłam :-), chociaż na łyżwach nadal lubie jeździć :tak:
banana to trzymam kciuki i daj znać co wyszło ;-)
moja maleńka skończyła dzisiaj 2 miesiące :-), ale ten czas leci :tak:

reklama
Do góry