reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

D poprostu tez jest zmeczony on pracowal dzis do 3 w nocy robił jakis cudasny podwieszany sufit i jest zryty jak kon ja w pracyy a on sam z Igim wiec odpocznie u dziadków

ja tez odpocznę j ponad 3 lata jestem non stop wiec mi tez sie przyda chwila oddechu ;-)

reklama
Dobry wieczór:zawstydzona/y:;-)
Troszkę udało mi się podczytać, co u Was ciekawego i ogólnie wymiękłam z Ulką...Laska obrażała, obraża i będzie obrażać wszystko i wszystkich, którzy nie psują w jej "wyidealizowanym światku"....a kysz!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Przepraszam, że dawno mnie nie było (Dziunka, dzięki za mobilizację:*:*:*)..

kochana kupiła sbie 2 zywce..bo jutro robota ale jutro chyba kupie sobie martinosa :D :D:D:DD:D

maxwell tULASKIIIIIIII najkepszefo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buziak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobry wieczór:zawstydzona/y:;-)
Troszkę udało mi się podczytać, co u Was ciekawego i ogólnie wymiękłam z Ulką...Laska obrażała, obraża i będzie obrażać wszystko i wszystkich, którzy nie psują w jej "wyidealizowanym światku"....a kysz!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Przepraszam, że dawno mnie nie było (Dziunka, dzięki za mobilizację:*:*:*)..
nie przepraszaj, Ciotka, tylko zagladaj ;p milego imprezowania ;-) ja dzis po 2 desperadoskach :-) jutro chyba bedize kac gigant, a co tam ;-)

słabe te głowki mamy :-Dekonomicznie :-D dobra otworzyłam szampana którego sostałam na urodziny ( w sierpniu) :D ja chyba jutro na czworaka d roboty pojde :D

Maxwell witamy Kochana :tak: Ale nas zaniedbalas, nieładnie ;-)

Cleo fajnie, odpoczniesz. Moj raz wziął Kubę do Polski jak byłam w ciąży z Wojtkiem na 3 dni az :-D Odpoczelam ale trochę mi dziwnie w domu było. Jakoś smutno :zawstydzona/y:

Lotka moze nie bedzie tak złe ;-)

taaaa, ja po lampce wina umieram... "porobilo" mi sie tak po ciążowych abstynencjach. kiedyyyyyys, jak sie było mlodym, to sie nie tak imprezowalo hahaha

reklama
O kurcze, to tylko ja taka grzeczna?

Byliśmy dziś cały dzień u mamy, trochę to wykańczające a jutro powtórka ;-) to co dzieciaki dziś wyprawiały przechodziło ludzkie pojęcie. Między innymi z godzinę przechodzili poubierani jak na Syberię, zaraz potem się porozbierali do majtek bo przecież na plażę jadą (oczywiście nie obyło się bez "Asia pokaż co masz pod majtkami" );-), później poubierali się w wielkie t-shirty mojego brata, byli policjantami, spotkali się z baba-jagą, gonili potwory...a to tylko część ich zabaw. Wymiękłam, głowa mnie aż rozbolała a teraz siedzę w domu rozkoszując się ciszą;-)

Ej co tam, dzwonię do A, niech mi kupi drinasa :-D

Do góry